Neler Yeni

Şampiyonlar Liginin kapıları aralanıyor !!! Galatasaray 2-1 Molde (Maç Sonu)

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
Sizi yine yenerlerki dostum
Ya kardeşim yensin yensin ne önemi var. Zaten idrakta sorununuz var herhalde. Şampiyonlar ligi platformu bizim Türk takımlarına göre değil. Senin en baba transferin 10 milyon euro civarıyken adamlar 30-40 a oyuncu alıp veriyor.
Buradaki amaç gelir elde etmek. Orada alacağın 2 galibiyet yayın geliri vs derken 50 milyon euro alacaksın. Bu yıl süper lig şampiyonu 1 milyon euro alacak. + 80bin euro galibiyet primi alırken orada 2-3 alıyorsun.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Sadece kötülemeye çalışıyorsun. Yazık. Molde gelse bu oyunla sizi elerdi.
Dostum galatasaray düşmanı değilim fenerlide değilim ama siz kendi evinizde köy takımı olan molde'yi zor yeniyorsanız size 8-9 tane atarlar ama büyük takım gelirse.Benficada 4-5 atar geçer.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
knk afedersin de cl de ne başarınız var doğru düzgün
Fenerbahçe mi? Ne gibi bir katkınız var anlayamadım. Gs ligde en kötü olduğu sezon bile avrupada barcaya kök söktürdü. Bu kötü gs bile ülke puanı katkısında fenerden üstün. Küçük takımlar şlye katılmayı büyük görür demişsin. Siz 14 senedir gidemiyorsunuz?
bana 20 yıl muhabbetini açma diyip milattan önceki maçı atmanız ĞPSAJGPĞSDJGPJASDFGPO. Bu oyunla şl de ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Ezip geçicekler sizi, yine ülke puanını yerle bir edip, ülkeyi rezil edip geri döneceksiniz.
Beyler size bir bilgi daha vereyim
37 yaşındaki Fernando Muslera'nın Şampiyonlar Ligi'ne katılım sayısı: 8
116 yıllık Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Şampiyonlar Ligi'ne katılım sayısı: 6
Hala şl ye katılmayı büyük bir başarı olarak görüyorlar küçük kulübün küçük taraftarları. Çok yazık.

Reindi

80+ Silver
Ya kardeşim yensin yensin ne önemi var. Zaten idrakta sorununuz var herhalde. Şampiyonlar ligi platformu bizim Türk takımlarına göre değil. Senin en baba transferin 10 milyon euro civarıyken adamlar 30-40 a oyuncu alıp veriyor.
Buradaki amaç gelir elde etmek. Orada alacağın 2 galibiyet yayın geliri vs derken 50 milyon euro alacaksın. Bu yıl süper lig şampiyonu 1 milyon euro alacak. + 80bin euro galibiyet primi alırken orada 2-3 alıyorsun.
al bak objektif birisi bana bunu yazsanız susup otururum yerime eveleyip geveleyip duruyorsunuz lafı

José Mourinho

80+ Silver
benfica bile şu halinize 4-5 tane çakar geçer moldeden 3 tane gol yiyen benficayı mı yenecek xD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka fenerin şampiyon olamamasını ben dalgaya vuruyorum artık. İstersen 6sli de istersen gs li umrumda bile değil ben tuttuğum takım ligte sürekli ikinci oluyorsa ben bunu şakaya vururum.

Plukopi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet cingöz
bana 20 yıl muhabbetini açma diyip milattan önceki maçı atmanız ĞPSAJGPĞSDJGPJASDFGPO. Bu oyunla şl de ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Ezip geçicekler sizi, yine ülke puanını yerle bir edip, ülkeyi rezil edip geri döneceksiniz.

Hala şl ye katılmayı büyük bir başarı olarak görüyorlar küçük kulübün küçük taraftarları. Çok yazık.
başarı nedir senin için

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

AOJFASD0HJFASDPOFASDF. BU KENDİNİ AVUTMA ŞAKA MI. 14 SENEDİR AVRUPANIN EN BÜYÜK MÜSABAKSINA KATILAMAYIP KATILANA B*K ATIYOR ŞAKA GİBİ FASDJKFOPASDJFASDF.

şahin doğan

80+ Platinum
Mevzu oyun taktiği değil ki. Elbette farklı takımlara farklı taktikler uygulayacaksın ama GS her ne oynamak istiyorsa beceremedi şu ana kadar. Takım genel olarak iyi değil. Yeni transferler asla istenilen katkıyı veremedi başlangıçta. Hala eski oyuncular oynuyor çünkü yeni oyuncular gram hazır değil.
Bu arada ,oyun taktiği her neyse, Molde'ye karşı böyle oynanmaz. Molde asla güçlü bir takım değil.
Mevzu tamda oyun taktiği. Molde taktik olarak ufak bir geçiş oyunu ve ani atak yakalamaya oynuyorlar. Oyunun %90'ını fiziksel olarak kazandılar.
Galatasaray'ın istediği oyunu oynayamadığına katılıyorum. Orta sahadan maçı yönetmek istemedi ama kanatlardan da yönetemedi.
Geçen senenin neredeyse ilk 10 maçı bu şekilde geçmişti.
Yeni oyuncuların hazır olmaması kadar doğal bir durum yoktur. Angelino'ya göre bir taktik tutturamadık. Önünde kendisi ile benzer oyun stiline sahip olan kerem var. Kerem içe kat etmek yerine çizgiye inme peşinde. Zaha'da ufak sakatlıklar ve ağrılar var galiba. Zaha topu alıp içe kat eden veya top dağıtan kanat. Yerli kuralından dolayı birlikte oynayacakları maçlar ne kadar çok olur bilemem ama Zaha ile birlikte +1 oyuncu almış kadar yararlanırsın.
Ziyech için bir şey diyemem bilgim yok. Bende zamanla göreceğim.
Grup aşamalarında beklentim ve tahminim çok gol atıp çok gol yiyeceğimiz yönünde.

Reindi

80+ Silver
Kanka fenerin şampiyon olamamasını ben dalgaya vuruyorum artık. İstersen 6sli de istersen gs li umrumda bile değil ben tuttuğum takım ligte sürekli ikinci oluyorsa ben bunu şakaya vururum.
Şu fotoyu atıp yatmaya gidiyorum iş var yarın herkes gibi boş beleş değiliz çok şükür

Ekler

• Screenshot_25.png
    Screenshot_25.png
    2.7 MB · Hit: 34

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Dostum galatasaray düşmanı değilim fenerlide değilim ama siz kendi evinizde köy takımı olan molde'yi zor yeniyorsanız size 8-9 tane atarlar ama büyük takım gelirse.Benficada 4-5 atar geçer.
Moldenin oyunu çok iyi. İyi bir forvetleri olsaydı bu playoff ta yenemeyeceği takım yoktu moldenin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu fotoyu atıp yatmaya gidiyorum iş var yarın herkes gibi boş beleş değiliz çok şükür
Oh ohhhh dizlerimede ağla şöyle fenevlim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,696
Üyeler
168,670
Son üye
okanthe
Top Bottom