MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hakkımızı yediler.
Sus knk...sövmeyecen kardeş hayırdır burası donanim arsivi tr lan hayıvdıv yani hayıvıdıvvvv
Değildi llouis'in kolsuzluğu yoksa gg idikolaydı.
ya lloris bilerek elini mi cekti ben mi öyle gördüm resmen mac boyunca harika olan adam dibindeki topları ellemedi. Maç çok yanlıydı ya da fransada çok eşşekti.Sus knk...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değildi llouis'in kolsuzluğu yoksa gg idi
Eşşek değildi knk... Adamlar 100 yılın Come back'ini attı... Llouis'e bir şeyler oldu son dakka...ya lloris bilerek elini mi cekti ben mi öyle gördüm resmen mac boyunca harika olan adam dibindeki topları ellemedi. Maç çok yanlıydı ya da fransada çok eşşekti.
Çekme yok kolunun altından gidiyor ona nasıl müdahale etsin ki uzanmış kol anlık refleks geri çekip topa dokunmak o kadar kolay değil taraftan yana derken bu arada arjantinin penaltısını konuştular aynı kolaylıkla fransanın penaltısı da çok kolaydı yani maç tam final tadındaydı. Arjantin alsın istedim lakin fransa ilk yarı top oynasaydı alırdı.ya lloris bilerek elini mi cekti ben mi öyle gördüm resmen mac boyunca harika olan adam dibindeki topları ellemedi. Maç çok yanlıydı ya da fransada çok eşşekti.
fransa gerçek fransa olarak oynasa rahat alırdı zaten, ilk yarı izlediler garip bi sekilde. Sonrada bakma biraz bireysellikle yine güzelleşti sonra takım oldular. Garip güzel bi maçtı ama sonucu az-cok baştan belliydi, bu dünya kupasına hikaye lazımdı.Çekme yok kolunun altından gidiyor ona nasıl müdahale etsin ki uzanmış kol anlık refleks geri çekip topa dokunmak o kadar kolay değil taraftan yana derken bu arada arjantinin penaltısını konuştular aynı kolaylıkla fransanın penaltısı da çok kolaydı yani maç tam final tadındaydı. Arjantin alsın istedim lakin fransa ilk yarı top oynasaydı alırdı.