yaman..k
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,334
Harbiden iyi fırsat oldu , normalde hiç düşünmüyordum monitör almayı ucuza kapattım.bu samsungun öğrenci indirimi olayı iyimiş ya valla
Harbiden iyi fırsat oldu , normalde hiç düşünmüyordum monitör almayı ucuza kapattım.bu samsungun öğrenci indirimi olayı iyimiş ya valla
Bende işte dün 2. kez açtım 500 TL'de kötü değil.
evetfarklı telefon numarası ve isimle mi kaydoluyorsunuz?
Evet ama kimlik doğrulaması yapmanız gerekli.farklı telefon numarası ve isimle mi kaydoluyorsunuz?
Rica ederim hayırlı olsunnya oyle aklimda kalmis direkt 5000 diye yazmisim ahahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2800 e bedava oğlu bedava 3. iyzico hesabını açıyorum suanda alacagim bilgilendirme için tesekkurler hocam
Hocam sizin siparişler kargoya verildi mi ?Rica ederim hayırlı olsunn
Benim biri verildi ama hiçbir yerden kargo takibine ulaşamıyorum mesaj da gelmediHocam sizin siparişler kargoya verildi mi ?
Benim siparişi vermemişler.Benim biri verildi ama hiçbir yerden kargo takibine ulaşamıyorum mesaj da gelmedi
Ben bir tane cuma aldım bir de pazar günü almıştım , pazar günü aşdığımı daha vermedilerBenim siparişi vermemişler.
verildi benimki ama takip kodunu göremiyorum dhl den mesaj geldi hepsijet ile yola çıktı diyeHocam sizin siparişler kargoya verildi mi ?