Çözüldü✓ Samsung 25" Odyssey G4 240HZ/G-SYNC DESTEKLİ DİSPLAY PORT KABLOSU

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B088H46Q3Y/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Ürünü sipariş ettim yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konu çözülmüştür.
Hocam bende de aynı monitör var. Biliyorsunuzdur monitörün bu port giriş yeri pencereli gibi olduğu için kablonun iyi bükülmesi gerekiyor. Bu model iyi mi ben paugge model aldım ve asla bükülmüyor sizde nasıl oldu resimle atma şansınız var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende de aynı monitör var. Biliyorsunuzdur monitörün bu port giriş yeri pencereli gibi olduğu için kablonun iyi bükülmesi gerekiyor. Bu model iyi mi ben paugge model aldım ve asla bükülmüyor sizde nasıl oldu resimle atma şansınız var mı?
Kablonun baş kısımları ne kadar uzunluk ve büyüklükte?

Kablonun baş kısımları ne kadar uzunluk ve büyüklükte?

Selamlar

Satın aldığım tarihten beridir kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaratmadı başlık kısmı kalın ve sert bir yapıda ama mönitöre cuk oturuyor oynama temassızlık vesaire yaratmıyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ilk takmada biraz yorabilir kablolama yaparken vs. sert bir yapıda olması bir tık zorluyor ama çok sağlam ve güven veriyor.

Son düzenleme:
1.webp

soldaki kalın büyük örgülü kablo.

Geri