Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SAMSUNG 27" 2K-165HZ-PİVOT-VA MONİTÖR [5.400 TL]

tRoya06

80+
Başlıca özelliklerini başlıkta belirttim. Kronik problemli bir model mi bilmiyorum ama fiyatı uygun geldi. Amazonun avantajı peşin fiyatına 6 taksit imkanı sağlıyor. Son bir yıl içerisindeki en düşük fiyat görünüyor.

Adsız222.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Bende samsung va panel odysey 144hz pivot monitör var çok pişmanım acsyip fazla ghosting yapıyo ve ipse göre renkleri gerçekten kötü va almayın derim

Adzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Kaan
Bende samsung va panel odysey 144hz pivot monitör var çok pişmanım acsyip fazla ghosting yapıyo ve ipse göre renkleri gerçekten kötü va almayın derim
VA-IPS farkından çok model önemli, G7-G9 Odyssey gibi ghosting yapmayan VA paneller de var

Ama 5-7k fiyat bandındaki çoğunda ghosting yaşanıyor evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
VA-IPS farkından çok model önemli, G7-G9 Odyssey gibi ghosting yapmayan VA paneller de var

Ama 5-7k fiyat bandındaki çoğunda ghosting yaşanıyor evet
Doğrudur haklısın ben zamanında 2.2k ya falan almıştım ucuz diye çok pişman oldum ghostingsiz va ya gelincede renk farkı ortaya çıkıyo çok belli renk farkı var biraz daha para ekleyip ips almak en iyisi diye düşünüyorum

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
VA'nın renk performansı ortama göre değişiyor, siyah karanlık sahnelerde kontrast çok başarılı (y)

Konudaki monitöre gelecek olursak kendim kullandım ve ghosting sıkıntıları olan bir model, çok yazı yazan siteleri yukarıdan aşağı kaydırırken bariz belli oluyor ufo testine bile gerek kalmadan, oyunlarda da fark ediliyor (aksiyonu ağırdan alan hikayeli oyunlar hariç). Bir diğer sorun da renk solması, monitöre yakından bakarken köşelerdeki renkler daha soluk gözüküyor, iyice uzakta oturup dümdüz bir açıyla bakınca fark etmemeye başlıyorsunuz. VA görüş açıları çok iyi değildir, zaten 27 inç ve üstü VA'larda kavisli panelin yaygın olma nedenlerinden biri de bu durumun etkisini azaltmak, Samsung burada bir değişikliğe gitmiş.

Şimdi bütün bunları yazdım ama 5400'e 165hz 2k çözünürlük, pivot + yükseklik ayarlı başka monitör sanırım yok :D Satıcı amazon bir de o yönden güvenceli.

ysn.sava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yasin
hocam ürünü aldım bugün elime geçti. Lakin panel de 3 tane yerinde toz gibi bir şey vardı ekranın ortalarında olduğu için iade talep ettim salı vericem kargoya. Az da olsa deneyim olarak şunları söyleyebilirim ghosting var monitörde .Ürün yeni ve hdr ı olduğu için iyi ayar yapılması gerekiyor oyunlarda falan açık renkler çok parlak oldu. Pivot özelliği çok iyi ayrıyetten ben öne arkaya hem sağa sola dönüyor ekranı. Şahsen panelinde sıkıntı olmasaydı iade etmezdim.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-11-25 at 13.47.15.jpeg
    WhatsApp Image 2023-11-25 at 13.47.15.jpeg
    304.7 KB · Hit: 41
  • WhatsApp Image 2023-11-25 at 13.47.05.jpeg
    WhatsApp Image 2023-11-25 at 13.47.05.jpeg
    374.2 KB · Hit: 44

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb
Bende g7 sini almıştım 32 inç aldığımda 3 tane ölü piksel vardı sattım arka kapağında kronik tırnaklar kırılıp monitör içine düşmüş tu 27inc aldım sonra aynı ürünün adama dedim ki tırnakta kirilma varmı dedim yok dedi gelen ürünun içinde arka kapak tırnakları vardı yine 😂 2 Ci aldığımı 1.5 senedir kullanıyorum ondada sol üst köşede 1 ölü piksel var çok memnunum ama söylemek istedim ölü piksel ve ghosting Samsung ürünlerinin olmazsa olmazıdır. G3 vardı patronda onun ekran rengi kayıyor 1 kere serviste yapıldi Garanti bitti yine oldu renk kayması monitör ısınınca düzeliyor bazen yapıyordu saatlerce düzelmiyor du yeni çalıştım yerde g5 32 inç var kapalı kutu 3 adet 1 hafta içinde birine vericekler bakalım ne gibi problemler görucez. Samsung ürünleri resmen sans işi hatta 3 tane normal olanlardan 75 Hz 5 MS monitorleride var 1ni de bilgisayar açtığım zaman hdmı geçiş yapmıyor adaptörü çıkarıp takınca açılıyor ama. G7 modeli 2 farkı seri mevcut biri elektrik tasaruflu fark yok gibi hdr tüketim farkları felan var ufak tefek elektrik tarasuf farkı var buna rağmen g7 Ler va panel olmasina rağmen muazzam monitorlerdir g8 noe modelleri düzeltilmiş versiyonlar desek yeridir bu arada en son firware güncellemesi geldiğinde 2 k monitör 4 k desteği geldi şuan g7 4k da kullanıyorum . Biraz konus dışı oldu ama olsun bilgilendirme amaçlı söylemek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,639
Üyeler
159,950
Son üye
Salirain
Top Bottom