Samsung 2K 180Hz 32 inç Monitör Alınır mı?

ölü piksel her monitörde olabilecek bir muhabbet her konuda olup her konuda boş yapmayı becerebilmekte çok büyük bir iş ve bir monitörde ölü piksel çıkar bundan diyipte 2 alt sınıf ürünler öneriyorsun lütfen sus insanlarıda yanlış yönlendirme :D
Konuda hangi önerdiğim monitörü görüyorsun? Gerçekten gözlerinde büyük sorunlar var randevu almanı öneririm sığırlığın geçecek bir şey değil ama gözlerin belki düzelir

Konuda hangi önerdiğim monitörü görüyorsun? Gerçekten gözlerinde büyük sorunlar var randevu almanı öneririm sığırlığın geçecek bir şey değil ama gözlerin belki düzelir
9k'ya eğitim indiriminden hiçbirşey alınmassa ne alınabilir bu bütçede öner bakalım :D

Glowun renkle alakası yok ama sen bilirsin saçma bir siyahlık olduğunu söylüyor satın alanlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ghosting sorunu var demedim zaten kullananlar ya pixel sorunu yaşıyor ya glow
Sorunluysa iade eder geçer bende bu modeli alacaktım yerine g61SD aldim.
G27Q dan gecicem

Selamlar, daha çok oyun oynayacağım bir monitör bakıyorum. Oyunlarda belki darboğaza düşerim düşüncesi aynı zamanda artık 2K daha kaliteli oynamak için bu monitör ilgimi çekti. Ayrıca 180Hz olması FPS oyunlarında gayet yeterli.

Monitör:

Eğitim indirimi ile 7.799TL'ye geliyor. Ayrıca ödeme seçeneklerinde iyzico var. İyzico indirim ve kampanyalarını hiç kullanmadım. İyzico kampanyaları ile sizce bu monitör alınır mi?
kuzenimde var aynısından büyüklüğü ve görüntüsü yeterli çok güzel hikaye oyunu oynanıyor o bir sıkıntı yaşamadı daha memnun gayet

Tartışmayı gidip başka konu da yapıp, konudaki monitörle ilgilenir misiniz? Curved istemiyorum ayrıca arkadaşın attığı monitörü eledim. 9K'ya da çıkamam.

Tartışmayı gidip başka konu da yapıp, konudaki monitörle ilgilenir misiniz? Curved istemiyorum ayrıca arkadaşın attığı monitörü eledim. 9K'ya da çıkamam.
G50D iyi o zaman o fiyata süper değil ama o fiyat bandından da üste çıkmaya gerek yok benim baktıgım sonuclar 27 inç için ama 32 aynı olur mu bilmem

G50D iyi o zaman o fiyata süper değil ama o fiyat bandından da üste çıkmaya gerek yok benim baktıgım sonuclar 27 inç için ama 32 aynı olur mu bilmem
32 ve 27 inç arasında sadece 600TL fark olduğu için 32 tercih etmeyi düşünüyorum çözünürlük 2K zaten pikselleşme veya bozulma olmaz diye tahmin ediyorum.

32 ve 27 inç arasında sadece 600TL fark olduğu için 32 tercih etmeyi düşünüyorum çözünürlük 2K zaten pikselleşme veya bozulma olmaz diye tahmin ediyorum.
Net bir şey diyemem de 27 inç 2k da iyidir 32 inç bence fazla olur panel farkı varsa sonuclar hakkında bir şey diyemem

Hocam 32 inç monitörler günlük kullanımda, fps oyunlarında mecazi olmadan kafa yoruyor saga sola bak derken 27 ustu bakmayin derim

sorunu var pixel sıkışması ölü pixeli var arama yerine sadece Odyssey G65B yaz bulursun konuları
1 yıldır falan bu monitörle alakalı tonla yoruma denk geldim. Bu kırmızılık mevzusunu hiç duymadım. Bu monitörde kronikliği bırakın böyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Hatta aynı arkadaş yeşil forumda falanda millete sordu sizde de böyle oluyor mu diye kimsede böyle bir sorun çıkmadı, çıkmayacak da. Ya 1000 de 1 sorunlu üniteye denk geldi ya da sisteminde sorun var. Veya en iyi ihtimalle windows, sürücü hatası falan.

Scanline eskiden arada bir çıkıyordu fakat son bir kaç aydır hiç şikayet duymuyorum desem yeridir.

Ölü piksel mevzusu son zamanlarda arttı. Eğitim indirimiyle iade ürünler mi yoksa yurt dışına nazaran tr de sorunlu üniteler mi satılıyor bilmiyorum ama kalite kontrol bayağı kötü. Çoğu kullanıcı da ölü piksel şikayeti duymaya başladım. Üst üste 5-6 kez değişim yapıp yine ölü pikselli denk gelen kullanıcılar var. Eskiden böyle değildi.

Selamlar, daha çok oyun oynayacağım bir monitör bakıyorum. Oyunlarda belki darboğaza düşerim düşüncesi aynı zamanda artık 2K daha kaliteli oynamak için bu monitör ilgimi çekti. Ayrıca 180Hz olması FPS oyunlarında gayet yeterli.

Monitör:

Eğitim indirimi ile 7.799TL'ye geliyor. Ayrıca ödeme seçeneklerinde iyzico var. İyzico indirim ve kampanyalarını hiç kullanmadım. İyzico kampanyaları ile sizce bu monitör alınır mi?

Monitör:

Kanka 3k fark var ama şu an kullandığım asusun monitörü çok iyi 10k fiyat var 2k 27 180hz samsung almanı önermem bir sıkıntı çıktığında sevisi iğrenç ölü pixel çıkma oranı çok fazla gosthingden bahsetmiyorum önceki monitörün de samsungdu alinmaz kanka cidden samsung almayın aldırmayın.

Kanka 3k fark var ama şu an kullandığım asusun monitörü çok iyi 10k fiyat var 2k 27 180hz samsung almanı önermem bir sıkıntı çıktığında sevisi iğrenç ölü pixel çıkma oranı çok fazla gosthingden bahsetmiyorum önceki monitörün de samsungdu alinmaz kanka cidden samsung almayın aldırmayın.
VA panel değil o yüzden ghosting yaşatmaz, bu modelde ölü piksel görmedim forumda hiç. 6.5-7K ile 10K arasında büyük fark var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,816
Üyeler
184,503
Son üye
Cashback.1
Geri