Samsung 2k Oled 360hz monitör 24.425 e düştü

gamuza

80+
Reaksiyon skoru
24

Biraz önce bu monitör 24.425 TL'ye düştü son 1 stok olarak beyler, fiyat mantıklı mı? Bildiğim kadarıyla 240 hz i ögrenci indirimiyle 21bin tl şuan, aldım hali hazırda 200 hz 27 inç ips monitör kullanıyorum

Biraz önce bu monitör 24.425 TL'ye düştü son 1 stok olarak beyler, fiyat mantıklı mı? Bildiğim kadarıyla 240 hz i ögrenci indirimiyle 21bin tl şuan, aldım kullanılır mı
hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz önce bu monitör 24.425 TL'ye düştü son 1 stok olarak beyler, fiyat mantıklı mı? Bildiğim kadarıyla 240 hz i ögrenci indirimiyle 21bin tl şuan, aldım hali hazırda 200 hz 27 inç ips monitör kullanıyorum
taksit ile aldıysan vade farksız 6 taksit seçeneği mi vardı yoksa 3 mü

27kya aldım deme öyle

hayırlı olsun
Sağolun hocam sarı site 2. el fiyatı gibi geldi bana herhangi bir kroniği vs var mı bilmiyorum, konu açıcaktım ama fiyattan emin olamadım

hayırlı olsun

taksit ile aldıysan vade farksız 6 taksit seçeneği mi vardı yoksa 3 mü
3 vardı hocam peşine

27kya aldım deme öyle
24.425 aldım hocam

Hayırlı olsun ben aldım bunu da benim gözlerimi yordu iade etmek zorunda kalmıstım.

Hayırlı olsun ben aldım bunu da benim gözlerimi yordu iade etmek zorunda kalmıstım.
Sağolun hocam fiyat nasıl sizce çok mu uygun yoksa normal bir indirim mi, diğer sitelerde 33 bin gözüküyor ama eski bir monitör sonuçta stok olmadıgı ıcın belkide öyledir diye düşündüm

Sağolun hocam fiyat nasıl sizce çok mu uygun yoksa normal bir indirim mi, diğer sitelerde 33 bin gözüküyor ama eski bir monitör sonuçta stok olmadıgı ıcın belkide öyledir diye düşündüm
Fiyatı uygun bayadır kullanan arkadaşım var bu monitörü memnun neredeyse 1 sene önce o da bu paralara almıstı

ben çok memnunum 1080p 60 hz ipsten geçtiğim için biraz çağ atlamış olabilirim ama

o yüzden glossy oled falan bile istemiyor canım

bunun fiyatı da sürekli düşüyor alacak olanların bilgisine ytd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,364
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri