Qled baya daha iyi. Crystal uhd normal full hd'nin biraz gelişmişi Qled ayrı bir olay.Crystal uhd ve qled farklı mı ? Hangisi daha iyi ?
Qled baya daha iyi. Crystal uhd normal full hd'nin biraz gelişmişi Qled ayrı bir olay.Crystal uhd ve qled farklı mı ? Hangisi daha iyi ?
oled > miniled = qledqled falan fasa fiso beyler oled harici doğru düzgün farklı bir şey yok. Led tv işte, tv de hz ye bakıldığını da ilk defa görüyorum, iPhone konularından okuyup okuyup geliyonuz heralde
yeni teknoloji ile sıralama bu şekilde değil artık gelişmiş versiyonları olduğu için sıralama şu şekildeoled > miniled = qled
Gelişmiş olan yeni tvlerden bana 2 tane örnek atar mısın ? düşük ve orta bütçeli olarak.yeni teknoloji ile sıralama bu şekilde değil artık gelişmiş versiyonları olduğu için sıralama şu şekilde
Miniled > Oled > Qled / bu normal sıralama genel tv paneli sıralaması
(bazı markalar parantez içinde yazıyorum oled kalitesi , miniledden daha üstün olabiliyor o yüzden 1 ve 2 numara, model ve markaya göre yer değiştirebilir)
buda samsung un yaptığı yeni yenilik panellerindeki sıralama
Neo Qled > Oled > Düz Qled
Gelişmiş olan yeni tv derken 2024-2025 de çıkan yeni modeller hakkında diyorum ayrıca düşük bütçeli olupta kaliteli televizyon skalasına nasıl girebilirGelişmiş olan yeni tvlerden bana 2 tane örnek atar mısın ? düşük ve orta bütçeli olarak.
Dostum dediğin yeni modeller arasından söyledim düşük diye, 10 15 binliklerden bahsetmiyorumGelişmiş olan yeni tv derken 2024-2025 de çıkan yeni modeller hakkında diyorum ayrıca düşük bütçeli olupta kaliteli televizyon skalasına nasıl girebilir
Orta bütçeliDostum dediğin yeni modeller arasından söyledim düşük diye, 10 15 binliklerden bahsetmiyorum