Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 75DU7100 4K Ultra HD 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV 34.175 TL

frqn

80+
qled falan fasa fiso beyler oled harici doğru düzgün farklı bir şey yok. Led tv işte, tv de hz ye bakıldığını da ilk defa görüyorum, iPhone konularından okuyup okuyup geliyonuz heralde

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
qled falan fasa fiso beyler oled harici doğru düzgün farklı bir şey yok. Led tv işte, tv de hz ye bakıldığını da ilk defa görüyorum, iPhone konularından okuyup okuyup geliyonuz heralde
oled > miniled = qled

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Mert
oled > miniled = qled
yeni teknoloji ile sıralama bu şekilde değil artık gelişmiş versiyonları olduğu için sıralama şu şekilde

Miniled > Oled > Qled / bu normal sıralama genel tv paneli sıralaması
(bazı markalar parantez içinde yazıyorum oled kalitesi , miniledden daha üstün olabiliyor o yüzden 1 ve 2 numara, model ve markaya göre yer değiştirebilir)

buda samsung un yaptığı yeni yenilik panellerindeki sıralama

Neo Qled > Oled > Düz Qled

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
yeni teknoloji ile sıralama bu şekilde değil artık gelişmiş versiyonları olduğu için sıralama şu şekilde

Miniled > Oled > Qled / bu normal sıralama genel tv paneli sıralaması
(bazı markalar parantez içinde yazıyorum oled kalitesi , miniledden daha üstün olabiliyor o yüzden 1 ve 2 numara, model ve markaya göre yer değiştirebilir)

buda samsung un yaptığı yeni yenilik panellerindeki sıralama

Neo Qled > Oled > Düz Qled
Gelişmiş olan yeni tvlerden bana 2 tane örnek atar mısın ? düşük ve orta bütçeli olarak.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Mert
Gelişmiş olan yeni tvlerden bana 2 tane örnek atar mısın ? düşük ve orta bütçeli olarak.
Gelişmiş olan yeni tv derken 2024-2025 de çıkan yeni modeller hakkında diyorum ayrıca düşük bütçeli olupta kaliteli televizyon skalasına nasıl girebilir

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Gelişmiş olan yeni tv derken 2024-2025 de çıkan yeni modeller hakkında diyorum ayrıca düşük bütçeli olupta kaliteli televizyon skalasına nasıl girebilir
Dostum dediğin yeni modeller arasından söyledim düşük diye, 10 15 binliklerden bahsetmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,599
Üyeler
170,218
Son üye
Erianos
Top Bottom