Dyson v10la aynı kapasitedelerdysondan iyi mi bu
belki iyidir de dyson'cıları tatmin etmez, sana demiyorum yanlış anlamadysondan iyi mi bu
dyson abartılıyor diyolar bende kablolusu var dysonun evet iyi ama bilemedim şarjlılar da o kadar fark olur mubelki iyidir de dyson'cıları tatmin etmez, sana demiyorum yanlış anlama![]()
Dysonun son modellerinden iyi değildir ama dyson genellikle Amerika tipi yerlerde yani halı kullanılmayan halı kültürü olmayan yerler için üretiliyor. halının üstünde süpürürken beni tatmin etmedi.dysondan iyi mi bu
fark olur da mesela tam güçte kullanınca olur, tam güçteyken de şarjı hemen bitiyordyson abartılıyor diyolar bende kablolusu var dysonun evet iyi ama bilemedim şarjlılar da o kadar fark olur mu
Yakın zamanda Dyson v15 aldım çok memnunum ama bunun çekiş gücü biraz daha düşük. Bir de kaç tane modu var ? Dyson eko modunda baya kötü oto modunda kullanıyorum 40dk gidiyor, Turbo'da çok iyi ama şarjı hemen bitiyor. Bu arada tavsiyem alacaksanız kuru ve ıslak olanlardan almayın bunun gibi sadece kuru olandan alın, Dyson'da halı aparatı çıktı fakat halı performansını beğenmedim onun dışında bu da iyi duruyor. Koltuk için esneme aparatları çok işe yarıyor.
Aqua plus var.Fakat philips malzeme kısmında çok başarısız.Mesela Aqua plus 8000 serisi kronik olarak kırılmaya meyili.Başlık olarakta tek başlık.Philips çok öneriyorlar bu paraya.