Ferdiantke
80+
970 EVO plus daha iyi neresi indirim bunun. https://www.amazon.com.tr/Samsung-MZ-V7S1T0BW-Dahili-Laptop-Masaüstü/dp/B07MBQPQ62?th=1
Sata olması problem değil yalnız, Samsung'un QVO modeli en alt seviye ürünüdür. Ben o fiyata bu modeli almazdım. EVO modeli olsaydı iyiydi.
Evo olunca ne oluyorEvo olsaydı düşünmeden alırdım. Evo modelini normal fiyatına satıyor
amazondan sadecenays ile 2k üzeri alışverişlerde 200 tl cashback var. bugün son .
Uzun ömürlü + hızlar daha stabil. Eski Samsung 750 evo var 120gb olması dışında sorun yokEvo olunca ne oluyor
860 evo var 250 gb olması dışında sorun yok. ayynen de öyleUzun ömürlü + hızlar daha stabil. Eski Samsung 750 evo var 120gb olması dışında sorun yok
abartmayın piyasadaki en kaliteli uzun ömürlü sata ssd bu750 tl olsa düşünürdüm
abartmıyorum o hıza o fiyat bu ssd nin amacı 10 yıl önce kullan anakartlarda kullanılırabartmayın piyasadaki en kaliteli uzun ömürlü sata ssd bu
tek pcie slotu olup dolu olanlar için güzel sata tek amacı oyun oynamak isteyen birisi için sata ile m2 arasında fark bile olmaz (yurtdışı ile tr den bakmak başka uğraşmak istemeyen direk alır geçerabartmıyorum o hıza o fiyat bu ssd nin amacı 10 yıl önce kullan anakartlarda kullanılır
sata nvme m.2 dönüştürücü alıp ileriye dönük PCIe 4.0 ssd almak çok daha mantıklı
2500 tl niz varsa 250-350 tl ye m.2 nvme PCIe dönüştürücü + 1TB PCIe 4.0 ssd alın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle