🔥🔥🔥 SAMSUNG 980 1TB M2 SSD 1290TL (KARGO DAHİL) 🔥🔥🔥

Bedava 1tb m2

1000tl olsa almam. Dram siz modele bu para verilmez sırf Samsung diye. 970 Evo bu fiyata olsaydı kaçırmayın derdim.

yazma hızı m500 1tbden niye düşük alınmaz bence?
PCIe Gen 3.0 çünkü
1000tl olsa almam. Dram siz modele bu para verilmez sırf Samsung diye. 970 Evo bu fiyata olsaydı kaçırmayın derdim.
herkes işletim sistemi kurmuyor sonucta. sistem için ssd ayrıyeten vardır bunu da takarsın. oyunlarını programlarını atarsın sadece mis gibi kullanırsın. herkes m2 ye sistem kurup 2tb hdd alıp takılmıyor

Dram in oyunlarda hiç bir etkisi yok diye biliyorum. Ek depolama ihtiyacim olsa alır geçerdim.

Dram in oyunlarda hiç bir etkisi yok diye biliyorum. Ek depolama ihtiyacim olsa alır geçerdim.
Sorun sağlığın çok hızlı düşmesi, buna bağlı olarak sorunların çıkması üstüne okuma yazma hızlarınında ciddi düşüşlerin olması. Daha ne olsun

Nasıldır falan diyenler için yaklaşık 2 yıllık kullanımdan sonraki hali bu şekilde.
1694943214276.png

Sorun sağlığın çok hızlı düşmesi, buna bağlı olarak sorunların çıkması üstüne okuma yazma hızlarınında ciddi düşüşlerin olması. Daha ne olsun
Ben ek depolama ihtiyacım olsa dedim. Oyunlar çok güzel kurulur. Saglamda calisir. Dram in olmaması dosya kopyalama hızlarında anı düşüşler olur ve ssd nin ömrünü kısaltır biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri