Neler Yeni

Samsung 980 PRO 1 TB Heatsink

LethaX

80+ Bronze
Moral düştü olmayınca. Kat kat daha aşağı değerlere sahipler ama fiyatlar daha bile yüksek. Hevesim gitti biraz. Anakarttamı değiştirsem diye düşündüm ama çok masraf olucak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistem şimdilik böyle m2 ssd alsaydım uysaydı ileride ram yükseltir işlemci değiştirirdim zamanla geliştirirdim. Sıfırdan yeni sistem kuracak bütçe yok gerek de yok gibi.
Madem 3k ssd ye verebiliyorsunuz onun yerine B450 S2H+ Ryzen 5 5500 alın 3200'e sistem uçuşa geçsin 😃

Madem 3k ssd ye verebiliyorsunuz onun yerine B450 S2H+ Ryzen 5 5500 alın 3200'e sistem uçuşa geçsin 😃
Ondan sonrada 500 GB M2 SSD alırsın PCl 3.0 sistem başka bir boyuta geçer.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu

Ondan sonrada 500 GB M2 SSD alırsın PCl 3.0 sistem başka bir boyuta geçer.
Olabilir bununla ilgili de konu açılıp tartışılabilir. Belki daha iyilerini bile zamanla alabilirim ama ben anlamadığım için değiştirmeyi falan sıkıntı olur benim için. Bir de değiştirirsem şuan elimdeki parçaları da satarım ama fiyat konusunda yine yardımcı olursunuz.

LethaX

80+ Bronze
Olabilir bununla ilgili de konu açılıp tartışılabilir. Belki daha iyilerini bile zamanla alabilirim ama ben anlamadığım için değiştirmeyi falan sıkıntı olur benim için. Bir de değiştirirsem şuan elimdeki parçaları da satarım ama fiyat konusunda yine yardımcı olursunuz.
Dedigimi yaparsan emin ol farklı bir boyuta geçer sistem. Özellikle valorant felan oynuyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,180
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom