❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro 1 TB 7450/6900MB/s 2319 TL

Bu adam amazonun sahibi mi ** eskilerde dahil bütün olumsuz yorumları siliyor amazon.Belli ki adam da sıkıntı var nasıl hala barındırıyor bunu

Herkesin siparişi iptal mi oldu, benim sipariş gönderildi diyor ama çıkan takip kodunu MNG'nin sitesinde aratınca "Gönderi bulunamadı" yazıyor.

Herkesin siparişi iptal mi oldu, benim sipariş gönderildi diyor ama çıkan takip kodunu MNG'nin sitesinde aratınca "Gönderi bulunamadı" yazıyor.
Satıcı kargo kodunu oluşturuyor ama göndermiyor. Sistemde kargolandi gözükür. Çok başıma geldi. Sadece Zaman sürec uzuyor her türlü iptal olur.

Satıcı kargo kodunu oluşturuyor ama göndermiyor. Sistemde kargolandi gözükür. Çok başıma geldi. Sadece Zaman sürec uzuyor her türlü iptal olur.
Doğrudur hocam, bahsettiğiniz durumu daha önce farklı sitelerde ben de yaşadım satıcı kargoya vermiyordu. Ancak burada gönderici Amazon olduğu için acaba yollanmış olabilir mi diye düşündüm.

Doğrudur hocam, bahsettiğiniz durumu daha önce farklı sitelerde ben de yaşadım satıcı kargoya vermiyordu. Ancak burada gönderici Amazon olduğu için acaba yollanmış olabilir mi diye düşündüm.
Gönderici Amazon yazıyor olması. Sadece Amazon indirimli sistemde kayıtlı firmasından gönderiyor demek. Kısaca Amazon göndermiyor. Miktar büyük degilse sizin için bekleyin. Ama sonuç hüsran olucaktir.

Amazon desteğe sordum. Araştırcaklarmış. Öyle kafana göre iptal edildiyse hak ettiğini alsın benim için yeter. Hatta yarın tekrar konuşup durumu öğreneceğim.

Güncelleme: Onlarda neden iptal edildiğini bilmiyorlar :D

Son düzenleme:
Ben şansımı THH ile deniyorum. Muhtemelen 6 ay sonra güncellerim. Hem de şuan 4300 civarına satmaya devam ediyor :)

Son düzenleme:
Savunma geldi !
savunma.webp

5000 TL'den 50 TL'ye düşmüş gibi örnek vermiş. Zaten öyle olsaydı hiç uğraşmazdım %100 haklı derdim ve bu işle uğraşmazdım. Bu küçük bir kısmı dahası var ama bende kalsın. Sonucunu atıcağım.

Gentleman and Ladies! İşte karar SÜRPRİZ HABER geldi.
Akakçe'de o yakın tarihlerde piyasası 4000 liradan geziyordu. 4000 lira ile 2319 lira arada fark yaklaşık %45. Gördüğünüz üzere aradaki fark aşırı büyük değil aşırı küçükte değil. Ama küçümsenmeyecek kadar farkta yok. Sonuç itibariyle
1758047606172.webp

Son düzenleme:
Gentleman and Ladies! İşte karar SÜRPRİZ HABER geldi.
Akakçe'de o yakın tarihlerde piyasası 4000 liradan geziyordu. 4000 lira ile 2319 lira arada fark yaklaşık %45. Gördüğünüz üzere aradaki fark aşırı büyük değil aşırı küçükte değil. Ama küçümsenmeyecek kadar farkta yok. Sonuç itibariyle Alıntıyı görüntüle
Ssd ile bu sonucun ne alakası var

Geri