vurucu4242
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 241
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Para çoksa geçilir. Günlük oyun için bir fark göremezsinizSırf bu hızları almak için ddr5 sisteme geçilir mi?
Para çoksa geçilir. Günlük oyun için bir fark göremezsinizSırf bu hızları almak için ddr5 sisteme geçilir mi?
Hacı sen ne yapcan bu kadar SSD'yiSırf bu hızları almak için ddr5 sisteme geçilir mi?
2 tane sattım hocam, kullanıyorum bu kadar ucuza bulmuşken.Hacı sen ne yapcan bu kadar SSD'yiTabii ki geçilir
Oyun dışında zamandan tasarruf ettirir mi, veri aktarma vb gibiPara çoksa geçilir. Günlük oyun için bir fark göremezsiniz
M2 ler dram olsa bile dosya boyutu yüksek transferlerde ısınır. Hız otomatik olarak düşer. Kimisi 300 gb aktardiktan sonra kimisi 80 100 aktardiktan sonra. Ama her türlü düşer. Para meselesi tamamen2 tane sattım hocam, kullanıyorum bu kadar ucuza bulmuşken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun dışında zamandan tasarruf ettirir mi, veri aktarma vb gibi
O düzeliyor kısa bir süre sonra ayrıca sandwich tipi soğutucular eklenirse bi nebze engellenirM2 ler dram olsa bile dosya boyutu yüksek transferlerde ısınır. Hız otomatik olarak düşer. Kimisi 300 gb aktardiktan sonra kimisi 80 100 aktardiktan sonra. Ama her türlü düşer. Para meselesi tamamen![]()
Hayatında bir şey değişmiyor emin ol. 7000/6000 alıyorum şuan başka bi modelde. Günlük kullanım için 1500 den sonrası hepsi aynı hissettiriyor. Dosya aktarımı hariç. O da ya aynı diskte yada benzer hızlarda aktarım filan ki o da çok zor veya notmal bi kullanıcı kullanmazSırf bu hızları almak için ddr5 sisteme geçilir mi?
Geçersen güncelde kalmış olursun ssd'yi iyiye bulmussunSırf bu hızları almak için ddr5 sisteme geçilir mi?
Heatsink olanı 3999 TL idi. Pahalı diye paylasmadım