İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,337
resimde böyle görünüyor yakından bağırıyor ekran vs de damla çentik epey fark var aslındaAlıntıyı görüntüle
bu s24 fe
Alıntıyı görüntüle
buda a16 kılıf takılınca ekrandaki çerçeve oranı dışında dışardan bir farkı olmuyor keşke samsung tasarım orak a serisi m serisi ve s serisini ayırsa cidden bir insan 24/54k (s25 de dahil buna ) arası bir cihaz alıp bu cihazla 9k lık cihazın neredeyse aynı tasarımı kullanması aşırı saçma
evet aynen öyle ama teknolojiden uzak insanlar bunları anlamıyor ve bu durum ortadoğu ülkelerinde sadece ultraların satışı yüksek oluyorresimde böyle görünüyor yakından bağırıyor ekran vs de damla çentik epey fark var aslında
geçen gün bu konuyu başka bir konuda bahsetmiştim kesinlikle katılıyorum size çok doğruAlıntıyı görüntüle
bu s24 fe
Alıntıyı görüntüle
buda a16 kılıf takılınca ekrandaki çerçeve oranı dışında dışardan bir farkı olmuyor keşke samsung tasarım orak a serisi m serisi ve s serisini ayırsa cidden bir insan 24/54k (s25 de dahil buna ) arası bir cihaz alıp bu cihazla 9k lık cihazın neredeyse aynı tasarımı kullanması aşırı saçma
A35 de aynıAlıntıyı görüntüle
bu s24 fe
Alıntıyı görüntüle
a35 direk s24 fe nin teknik özellik dışında kopyala yapıştırı redmiye stabil değil diyoruz ama adamlar her türlü tasarımı deniyor çok güzel tasarımlar çıkarıyorlarA35 de aynı
iyi de fe serileri zaten a serisine benzer. mesela s23 fe ile a54 tıpa tıp synı teleronlar keza s24fe ile a55 de birbirine çok benziyor arada işlemci ve telefoto kamera farkı var sadeceAlıntıyı görüntüle
bu s24 fe
Alıntıyı görüntüle
ben olsam o telefona rom atıp da kullanırdım güzel bir rom desteği varredmi note 9 pro dan geçilir mi