Neler Yeni

Samsung A16 kaç GB RAM kullanır?

Reaksiyon skoru
44
Merhaba cihazın uzun ömürlü olması için 8/256 modelini düşünüyorum ama 6/128 modeli biraz daha ucuz olduğu için o da ilgi çekici. Kendim S24 kullanıyorum boşta 4.5GB kullanıyor. A16 da durum nedir? Ve ne kadar götürür?

S24 boşta 4.5 kullanıyorsa o telefon da boşta 3 GB kadar kullanır diye tahmin ediyorum 6 gb yeterli olur kısa vadede fakat yılını doldurmadan kasmalar başlar fikrindeyim. 8 GB daha iyi olur ama ben A16 tercih etmezdim hem de o paraya a25 varken

S24 boşta 4.5 kullanıyorsa o telefon da boşta 3 GB kadar kullanır diye tahmin ediyorum 6 gb yeterli olur kısa vadede fakat yılını doldurmadan kasmalar başlar fikrindeyim. 8 GB daha iyi olur ama ben A16 tercih etmezdim hem de o paraya a25 varken

Fark nedir hocam ?

Merhaba cihazın uzun ömürlü olması için 8/256 modelini düşünüyorum ama 6/128 modeli biraz daha ucuz olduğu için o da ilgi çekici. Kendim S24 kullanıyorum boşta 4.5GB kullanıyor. A16 da durum nedir? Ve ne kadar götürür?
tam bütçe nedir a16 alınmaz

M34 de güzel cihaz A25'in bataryası büyük ve ekran camı daha sağlam hali ama şebeke sorunları olduğunu yazmışlar.

a35 al geç diğer telefonların işlemcisi 7k lık telefonlarla aynı
O kadar çıkamayabilirim ama çıkarsam ilk tercih o olacak zaten yada honor 200. Ram konusunda kararsızım sadece. 6/8 arasında gidip geliyorum. bi 3-5 yıl gitmesi lazım telefonun sonra kendi değiştirir.

Geri