A14'den A15'e işlemci olarak büyük sıçrama yaşandı. Samsung A15 öncesinde girişinde girişi işlemciler kullanılıyordu şimdi giriş segmentin en üst işlemcisi Helio G99 kullanılıyor.
kanka o a10sdeki işlemci galaxy note 4ten bile kötü olduğu için olabilir mi acaba?
batarya ömrünü de küçümsemeyin çoğu insanın artık telefon değiştirme sebeplerinden biri bataryasının pek gitmiyor olması
A14'den A15'e işlemci olarak büyük sıçrama yaşandı. Samsung A15 öncesinde girişinde girişi işlemciler kullanılıyordu şimdi giriş segmentin en üst işlemcisi Helio G99 kullanılıyor.
kanka o a10sdeki işlemci galaxy note 4ten bile kötü olduğu için olabilir mi acaba?
batarya ömrünü de küçümsemeyin çoğu insanın artık telefon değiştirme sebeplerinden biri bataryasının pek gitmiyor olması
s3 5 yıl kullandım ben bozulana kadar stock romla çok kötü ama custom romla telefon baya performanslıydı. babamda note 4 vardı o a6da takılmışken ben a8 kullanıyordum rom atıp. şuan note4 a6 yüzünden çok basit işlerde kullanılabilir durumda whatsapp ziraat falan çalışıyor anca yakın zamanda idareten kullandım ordan biliyorum. ama arkadaşta a52 vardı karşılaştırdık whatsappa aynı hızda giriyordu iki telefon da
3,5 sene Snapdragon CPU'lu S20FE kullanmış biri olarak; 2. el, beş para etmez parçalarla yenilenmiş veya ne olduğu belli olmayan birinden alınmış bir S20FE kullanacağıma Sıfır A16 alırım. S20FE'nin Antutu 650K, A16'nın 400K. Oyun oynamayacak adama iki cihaz da gündelik kullanımda hiçbir sorun çıkarmaz. Batarya ve güncellik olarak A16 daha iyi, S20FE'yi servisten batarya değişimi sonrasında bile günde minimum 2 kez şarj ederdim 3 saat ekran süresi verirdi tek şarjla.
Bu fiyat bandını geçin, 13-15K'lık Xiaomi'nin cihazlarında bile G99 var, Samsung 8,1K'ya G99 CPU, 90HZ Amoled Ekran, günü kurtaracak bir kamera, mükemmel bir batarya performansını sığdırmış. Daha ne bekliyor eleştirenler bilmiyorum.
Zaten konuşan konuşsun, 2024'te dünyada en çok satılan android cihaz Galaxy A15 oldu F/P oluşu tartışmaya pek açık değil yani
anne babaya gayet alınabilir bir telefon g99 işlemci günlük kullanımda whatsapp youtube instagram falan üzmeyen bir işlemci. aılene lazımsa onerıde bulunabılırım dmden
yeni nesil için biraz daha beklemek lazım keza a36 bile 19k fiyattan çıktı bu fiyatlara alınacak telefonlar değiller. en azından birkaç hafta belki bir ay sonra alınabilir. yada a55 alınabilir 15kye düşmüştü geçen şuan kaç bilmiyorum