Neler Yeni

Samsung A21s alarak hata mı yaptım?

Ersan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ersan
Yaklaşık 1 ay önce 3000 liraya samsung A21s marka telefon aldım ve yanında samsung galaxy fit2 akıllı bileklik hediye verdiler. Ara sıra forumda telefonlarla ilgili konulara bakıyorum ve neredeyse hiç birinde benim aldığı telefon önerilmiyor genelde xiaomi çeşitleri ya da a52 falan öneriliyor. Size 3000 liraya değer mi bu telefon yoksa bunu alarak hata mı yaptım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
a52 ile a21s arasında dağlar kadar fark var ayrıca 3k ya daha nice telefonlar alınabilirdi. Genel olarak belli bir süreden sonra kastığına dair şikayetler çok...

Ersan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ersan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
a52 ile a21s arasında dağlar kadar fark var ayrıca 3k ya daha nice telefonlar alınabilirdi. Genel olarak belli bir süreden sonra kastığına dair şikayetler çok...
Bende de kasmaya başlıyor bir süre sonra yeniden başlatmazsam da düzelmesi zor oluyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Bende de kasmaya başlıyor bir süre sonra yeniden başlatmazsam da düzelmesi zor oluyor
Hocam imkanınız varsa ve illa samsung model alacağım diyorsanız onu iade edip üstüne 400-500 tl koyup a32 bakın derim.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Yaklaşık 1 ay önce 3000 liraya samsung A21s marka telefon aldım ve yanında samsung galaxy fit2 akıllı bileklik hediye verdiler. Ara sıra forumda telefonlarla ilgili konulara bakıyorum ve neredeyse hiç birinde benim aldığı telefon önerilmiyor genelde xiaomi çeşitleri ya da a52 falan öneriliyor. Size 3000 liraya değer mi bu telefon yoksa bunu alarak hata mı yaptım.
2-3 gün önce tanesi 2.5k ya redmi 9t aldık 2 tane, bi arkadaş detaylı şekilde anlattı, önerdi. Yani a21s den hem ekran olarak hemde işlemci olarak falan daha iyi.

Ersan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ersan
Hocam imkanınız varsa ve illa samsung model alacağım diyorsanız onu iade edip üstüne 400-500 TL koyup a32 bakın derim.
Benim telefonu alırken pek bilgim yoktu vatana gidip oradan bakarak bilgi ediniriz diye düşündük çok araştırma yapmadık oraya baktık zaten bir sonraki gün almaya gittik. Oradan iade yapabilir miyiz?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Benim telefonu alırken pek bilgim yoktu vatana gidip oradan bakarak bilgi ediniriz diye düşündük çok araştırma yapmadık oraya baktık zaten bir sonraki gün almaya gittik. Oradan iade yapabilir miyiz?
İade için belli süre oluyor normalde sizin süreniz geçti mi bilmiyorum bi şansınızı deneyin derim ayrıca vatan gibi yerlere bakmakla uğraşmayın çok kazık fiyatlara satıyorlar internetten cihazınızı alın.

Ersan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ersan
İade için belli süre oluyor normalde sizin süreniz geçti mi bilmiyorum bi şansınızı deneyin derim ayrıca vatan gibi yerlere bakmakla uğraşmayın çok kazık fiyatlara satıyorlar internetten cihazınızı alın.
Peki ömrü tahminen ne kadar olur telefonun?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
Hocam yanlış anlama ama hayatının kazığını yemişsin

(Evo)lution

80+ Bronze
Sizi kırmak istemem ama maalesef o cihazı 3000tl ye almakla büyük hata yapmışsınız. O fiyata hertürlü çok daha iyi cihazlar alınabilirdi.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Kullanıma bağlı ancak ben o özellikte bir telefonun 2 yılı geçeceğini sanmam eğer arada bir oyun oynayan sosyal medyaya giren biriyseniz sıkıntı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,539
Üyeler
166,558
Son üye
jlhkhşkhkş
Top Bottom