Oyun oynamıyorum telefonda oynarsam da küçük Indie oyunlar olur sosyal medya gündelik işler için kullanıcam ama kamera konusunda bazı telefonlar seni barbie yapmaya çalışıyor o tarz bir şeyi var mı doğal çekiyor mu yaniNe için kullanacağına bağlı, annemde var ortalama kullanımda 1.5 gün dayanıyor (candy crush youtube pinterest ve youtube kullanıyor, ekran 60hz)
90 hz kullanırsanız tabii etki ediyor, kamera olarak da açık olmak gerekirse şahsen ben keskinleştirmesinin dozundan fazla kullanıldığını düşünüyorum. Gerçi yapay zekayı işlemci de etkiliyor bir şey diyemem, kimileri bu keskinleştirmeyi yerinde buluyor.
Onun dışında gayet güzel telefon.
300 tl daha koyup poco x3 pro 6/128 almanı öneririm 120hz ekran en önemlisi snapdragon 860 işlemci 7nm yer uçağı sana yemin ediyorum ölüm gelmezArkadaşlar yadigar j7 prime telefonum var ekranı falanda gitmeye başladı elimde savaş gazisi gibi gezdiriyorum çok fazla bütçem yok biraz araştırdım Samsung A32 hoş gibi duruyor alınır mı sizce ?
Günlük kullanıcı için ideal telefonlardan biri.Oyun oynamıyorum telefonda oynarsam da küçük Indie oyunlar olur sosyal medya gündelik işler için kullanıcam ama kamera konusunda bazı telefonlar seni barbie yapmaya çalışıyor o tarz bir şeyi var mı doğal çekiyor mu yani
günlük kullanacaksan sorun yok alabilirsinOyun oynamıyorum telefonda oynarsam da küçük Indie oyunlar olur sosyal medya gündelik işler için kullanıcam ama kamera konusunda bazı telefonlar seni barbie yapmaya çalışıyor o tarz bir şeyi var mı doğal çekiyor mu yani
bütçemi daha fazla arttıramıyorum malasef ve poco tarzı telefonları neden bilmiyorum ama sevmiyorum içime sinmiyor300 TL daha koyup poco x3 pro 6/128 almanı öneririm 120hz ekran en önemlisi snapdragon 860 işlemci 7nm yer uçağı sana yemin ediyorum ölüm gelmez
poco daha iyi telefon. İsterseniz onu da tercih edebilirsiniz. Ama bütçe sorununuz varsa a32 de işinizi görür.bütçemi daha fazla arttıramıyorum malasef ve poco tarzı telefonları neden bilmiyorum ama sevmiyorum içime sinmiyor
Öneriniz güzel ancak evofone tarafınca garantiye gitmeye gerekirse başı çok ağrır, olmadık sorunlar çıkartıp 1.5k dan aşağı olmayan tamir ücreti isterler.300 TL daha koyup poco x3 pro 6/128 almanı öneririm 120hz ekran en önemlisi snapdragon 860 işlemci 7nm yer uçağı sana yemin ediyorum ölüm gelmez
Videoda sadece fotoğrafların çekildiği kısımlara bakın, karar sizin. Görseli yorumlamak göreceli bir durum sonuçta.Oyun oynamıyorum telefonda oynarsam da küçük Indie oyunlar olur sosyal medya gündelik işler için kullanıcam ama kamera konusunda bazı telefonlar seni barbie yapmaya çalışıyor o tarz bir şeyi var mı doğal çekiyor mu yani
yazılımı kötü işlemcisi iyi olsa ne yazar kanka300 TL daha koyup poco x3 pro 6/128 almanı öneririm 120hz ekran en önemlisi snapdragon 860 işlemci 7nm yer uçağı sana yemin ediyorum ölüm gelmez
Haklısın teşekkür ederim yardımın içinÖneriniz güzel ancak evofone tarafınca garantiye gitmeye gerekirse başı çok ağrır, olmadık sorunlar çıkartıp 1.5k dan aşağı olmayan tamir ücreti isterler.
Videoda sadece fotoğrafların çekildiği kısımlara bakın, karar sizin. Görseli yorumlamak göreceli bir durum sonuçta.
Telefon hakkında ek sorularınız olursa yanıt atın yardımcı olmaya çalışırım, sonuçta elimde olan telefonHaklısın teşekkür ederim yardımın için