- Bütçe
- 15
Merhabalar annem için telefon bakıyorum 15 bine A35 alınır mı? Oyun oynanmayacak sadece günlük sosyal medya ve fotoğraf çekimi için alınır mı?
@şahin doğan
@şahin doğan
Güzel ama onun yerine Honor 90 daha iyi olur. A35' e göre hem işlemcisi daha iyi hemde kamerası. Dxomark' tan 122 puan aldı kamerada. Öyle düşün.Merhabalar annem için telefon bakıyorum 15 bine A35 alınır mı? Oyun oynanmayacak sadece günlük sosyal medya ve fotoğraf çekimi için alınır mı?
@şahin doğan
Anneler her zaman herşeyin en iyilerine layık. Ben de annem için Facebook ve Whatsappta Cuma mesajları paylaşsın diye telefon ararken 2 sene önce Redmi Note 10 Pro almıştım ama çok da gerek yokmuşMerhabalar annem için telefon bakıyorum 15 bine A35 alınır mı? Oyun oynanmayacak sadece günlük sosyal medya ve fotoğraf çekimi için alınır mı?
@şahin doğan
Hocam annem kullanacağı için şık olması lazım honor 90 tasarımı pek güzel değil maalesefGüzel ama onun yerine Honor 90 daha iyi olur. A35' e göre hem işlemcisi daha iyi hemde kamerası. Dxomark' tan 122 puan aldı kamerada. Öyle düşün.
Annem de daha uygun alalım diyor ama almışken iyisi olsun dedim 5 6 yıl kullanırAnneler her zaman herşeyin en iyilerine layık. Ben de annem için Facebook ve Whatsappta Cuma mesajları paylaşsın diye telefon ararken 2 sene önce Redmi Note 10 Pro almıştım ama çok da gerek yokmuş
Bence daha uygun bişey al istersen
Samsung ve Xiaomi de 3-4 yıl güncelleme alacak daha uygun cihazlar vardır illa ki. Ya bi face e girsin diye iyi bişey alınca da yazık oluyor beHocam annem kullanacağı için şık olması lazım honor 90 tasarımı pek güzel değil maalesef
Annem de daha uygun alalım diyor ama almışken iyisi olsun dedim 5 6 yıl kullanır
Hocam annem kullanacağı için şık olması lazım honor 90 tasarımı pek güzel değil maalesef
Annem de daha uygun alalım diyor ama almışken iyisi olsun dedim 5 6 yıl kullanır
Öneriniz için teşekkür ederim hocam ama 13800 liraya a35 aldım![]()
PTTAVM: Samsung Galaxy S21 FE 5G (2. Nesil) 128 GB Snapdragon Siyah Cep Telefonu
Samsung Galaxy S21 FE 5G (2. Nesil) 128 GB Snapdragon Siyah Cep Telefonu yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com