İşlemciler arasında baya fark var. O fiyat farkına fazlasıyla değer 5G olanı al.A52 İle A52 5G Arasında 500 TL gibi bir fark var ekran oranları işlemciler arasındaki farkı pek anlamış değilim.120 hz ve 90 hz arasında pek fark olur mu?Bilgisi olan birisi lütfen aydınlatabilir mi?
5G Alamıyorum ama normal A52 Memnun etmez mi?İşlemciler arasında baya fark var. O fiyat farkına fazlasıyla değer 5G olanı al.
Normal kullanım olarak A52 kullanıyorum. Oyun falan oynamıyorum. Her şekilde beni tatmin ediyor.A52 İle A52 5G Arasında 500 TL gibi bir fark var ekran oranları işlemciler arasındaki farkı pek anlamış değilim.120 hz ve 90 hz arasında pek fark olur mu?Bilgisi olan birisi lütfen aydınlatabilir mi?
Teşekkür ederim cevabınız içinNormal kullanım olarak A52 kullanıyorum. Oyun falan oynamıyorum. Her şekilde beni tatmin ediyor.
A52 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Fazlasıyla memnunum. Oyun da oynadım kasmadı sıkıntı olmadı.5G Alamıyorum ama normal A52 Memnun etmez mi?
Teşekkür ederim cevabınız içinA52 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Fazlasıyla memnunum. Oyun da oynadım kasmadı sıkıntı olmadı.
Maalesef ona para yetiştiremedim acil olarak telefon lazım oldugu icin sanırım A52 alacağım5 G olanı mantıklı olur bence