bendede a23 var 2 aylık maalsef bu durumdan aldığımdan beri aynı sorun bendede mevcut karanlık ortamlarda daha çok belli oluyor ışıklı ortamda yok denilebilecek kadar az hatta yok yazılımla alakalı bir problem olduğunu varsayıyorumSamsung A53 kullanıyorum alalı 3 ay oldu video modundayken 4k 30 fps olsun fhd 60 fps olsun düşük ışıkta karıncalanıyor
uzun lafı kısası telefonu servise göndersen telefonun yazılım güncellemesini yapıp sana geri gönderirler ordan bir şey çıkmaz boşa gönderme şikayet varda gönderip sonuç alan tek bir insan yok samsungun kamera yapısı gereği böyleSamsung A53 kullanıyorum alalı 3 ay oldu video modundayken 4k 30 fps olsun fhd 60 fps olsun düşük ışıkta karıncalanıyor
Peki yazılımla fln düzeltilirmibendede a23 var 2 aylık maalsef bu durumdan aldığımdan beri aynı sorun bendede mevcut karanlık ortamlarda daha çok belli oluyor ışıklı ortamda yok denilebilecek kadar az hatta yok yazılımla alakalı bir problem olduğunu varsayıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzun lafı kısası telefonu servise göndersen telefonun yazılım güncellemesini yapıp sana geri gönderirler ordan bir şey çıkmaz boşa gönderme şikayet varda gönderip sonuç alan tek bir insan yok samsungun kamera yapısı gereği böyle
android 14de düzeleceği söyleniyor 1 ay sonra çıkacak o gelince güncellemeyi yaparsanız düzelir herhaldePeki yazılımla fln düzeltilirmi
Hocam benimde cihazım a23 bende dediğinizi yaparsam azalırmı birde bu neden oluyorPro Mod ile iso yu kısarsan karıncalanma azalır.
Düşük sensör boyutu, yazılım, işlemci görüntü işleme birimi vs vsHocam benimde cihazım a23 bende dediğinizi yaparsam azalırmı birde bu neden oluyor
0 cihazımda cihazımda sorunmu var benimde yoksa o dediğinizi yapsam sorunum düzelirmiDüşük sensör boyutu, yazılım, işlemci görüntü işleme birimi vs vs
Bahsettiğim şey kameraya gelen ışığı kısmak. Cihazında sorun yok, cihazının kapasitesi o.0 cihazımda cihazımda sorunmu var benimde yoksa o dediğinizi yapsam sorunum düzelirmi
karanlık ortamlarda kamerada karıncalanma normal yaniBahsettiğim şey kameraya gelen ışığı kısmak. Cihazında sorun yok, cihazının kapasitesi o.
Gene azalmıyor hocam yalnız baktımdaPro Mod ile iso yu kısarsan karıncalanma azalır.