Neler Yeni

Samsung A53 kanerası düşük ışıkta karıncalanıyor

Khatedizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adnan
Samsung A53 kullanıyorum alalı 3 ay oldu video modundayken 4k 30 fps olsun fhd 60 fps olsun düşük ışıkta karıncalanıyor

Livaković

80+ Silver
Samsung A53 kullanıyorum alalı 3 ay oldu video modundayken 4k 30 fps olsun fhd 60 fps olsun düşük ışıkta karıncalanıyor
bendede a23 var 2 aylık maalsef bu durumdan aldığımdan beri aynı sorun bendede mevcut karanlık ortamlarda daha çok belli oluyor ışıklı ortamda yok denilebilecek kadar az hatta yok yazılımla alakalı bir problem olduğunu varsayıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzun lafı kısası telefonu servise göndersen telefonun yazılım güncellemesini yapıp sana geri gönderirler ordan bir şey çıkmaz boşa gönderme şikayet varda gönderip sonuç alan tek bir insan yok samsungun kamera yapısı gereği böyle

Son düzenleme:

Khatedizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adnan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede a23 var 2 aylık maalsef bu durumdan aldığımdan beri aynı sorun bendede mevcut karanlık ortamlarda daha çok belli oluyor ışıklı ortamda yok denilebilecek kadar az hatta yok yazılımla alakalı bir problem olduğunu varsayıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzun lafı kısası telefonu servise göndersen telefonun yazılım güncellemesini yapıp sana geri gönderirler ordan bir şey çıkmaz boşa gönderme şikayet varda gönderip sonuç alan tek bir insan yok samsungun kamera yapısı gereği böyle
Peki yazılımla fln düzeltilirmi

şahin doğan

80+ Platinum
Pro Mod ile iso yu kısarsan karıncalanma azalır.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Google da aratarak bulabileceğin Sammsung a53 google cam apk uygulaması varsa onu dene.Bendeki Nokia 6 da baya fark etti. Ayarlarından Hdr in en kaliteli modunu aktif ediyorum. Tavsiye ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom