Sergeant Cross
80+ Bronze
İyi akşamlar A71 mi A33 mü tercih etmeliyim? Bütçe farketmez yeter ki bu telefonların fiyatlarını aşmasın.
İyi akşamlar A71 mi A33 mü tercih etmeliyim? Bütçe farketmez yeter ki bu telefonların fiyatlarını aşmasın.
Bütçeyi aşıyor mu bu telefonların? Fiyatlarından pek anlamıyorum hocamDaha çok yeni cihazSamsung Galaxy A55 256GB SARI SM-A556EZYWTUR
Samsung Galaxy A55 256GB SARI SM-A556EZYWTUR en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
A33 daha iyi yani
Teknik özelliklere bak tercih senin.5 serisi mi vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi aşıyor mu bu telefonların? Fiyatlarından pek anlamıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
A33 daha iyi yani
Bütçen nedir? A71 in fiyatına bakarak A55 önerdim 19 bin civarıBütçeyi aşıyor mu bu telefonların? Fiyatlarından pek anlamıyorum hocam
A33 daha iyi yani
A71 sıfırın stoğu az olduğu için 19k dır. Yoksa daha az ederBütçen nedir? A71 in fiyatına bakarak A55 önerdim 19 bin civarı
Bütçeni o zaman doğru tahmin ettim. Eski bir telefon ve almaya değmez artık. Guncelleme destegi kesilmek üzeredir.A71 sıfırın stoğu az olduğu için 19k dır. Yoksa daha az eder
A33 güncelleme almaya devam edecek mi hocam?Bütçeni o zaman doğru tahmin ettim. Eski bir telefon ve almaya değmez artık. Guncelleme destegi kesilmek üzeredir.
Hocam genelde 4 yıl güncelleme aliyorlar. Bende de A52s var ama Android15 alacak telefonlar listesinde yok. A55 5G yeni cihaz. Varsa bütçe al derimA33 güncelleme almaya devam edecek mi hocam?
Anladım hocam teşekkürlerHocam genelde 4 yıl güncelleme aliyorlar. Bende de A52s var ama Android15 alacak telefonlar listesinde yok. A55 5G yeni cihaz. Varsa bütçe al derim
Hiç farketmiyor 20k ya kadar çıkabilirim ama bana a55 kadar güçlü bir telefon bana lazım değilbütçe farketmezden kastın nedir hıocam cebindeki bütçeyi sen biliyorsun biz değil 10k dersin 15k dersin