Neler Yeni

Yd iphone 15 mi 16 mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Recep
yd. Ben aşırı memnunum. XR, S20 Fe, 12, S21, 11 Pro sonrası 15 Pro. Pro Max'de olan 5x telefoto kamerası dışında istediğim bir şey yok cihazda. O da 16 Pro'da var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E sim programları ile 0.5-1 dolara hallediliyor.
Kaça almıştınız e sim sanal aldığınız da tekrar fiziki sim aktif oluyor mu?

program işini bilmiyorumda bayiden e sime geçiş yapılıyor
Sonra fiziki için bir daha ücret var zahmetli olur oda

şahin doğan

80+ Platinum
program işini bilmiyorumda bayiden e sime geçiş yapılıyor
Fiziksel hattın süresi bitince hattını cihazdan çıkarıp e sim programları üzerinden 0.5 cent, 1 dolara sadece internet olan bir e sim alıp cihaza işliyorsun, numara olmadığından aldığın e sim kapalı olan ımeı'ye işleniyor. Sonrasında fiziksel hattını taktığında kapalı olan e sim e otomatik geçiyor telefon.
Telefonu sıfırlamadıkça ve hattı çıkarmadıkça sorun olmuyor. Boşuna 300-500 TL vermeye gerek yok. 13 ve üzeri cihazlarda çalışıyor sadece.

Kaça almıştınız e sim sanal aldığınız da tekrar fiziki sim aktif oluyor mu?
Benim cihazım çift fiziki. 1100 dolara 256 aldım. yıl başından sonra tekrar aktif oluyor.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Göksel
Fiziksel hattın süresi bitince hattını cihazdan çıkarıp e sim programları üzerinden 0.5 cent, 1 dolara sadece internet olan bir e sim alıp cihaza işliyorsun, numara olmadığından aldığın e sim kapalı olan ımeı'ye işleniyor. Sonrasında fiziksel hattını taktığında kapalı olan e sim e otomatik geçiyor telefon.
Telefonu sıfırlamadıkça ve hattı çıkarmadıkça sorun olmuyor. Boşuna 300-500 TL vermeye gerek yok. 13 ve üzeri cihazlarda çalışıyor sadece.

Benim cihazım çift fiziki. 1100 dolara 256 aldım. yıl başından sonra tekrar aktif oluyor.
programın ismini biliyor musunuz bende o yöntemi kullanırım program bulabilirsem

şahin doğan

80+ Platinum
programın ismini biliyor musunuz bende o yöntemi kullanırım program bulabilirsem
program fark etmiyor. bende hatırlamıyorum. E sim yazsan 10'larca program çıkar zaten. Youtube'da da fazlaca bunu yapan kanallar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Recep

Elden mi aldınız yoksa doğu tarafından mı geldi cihaz?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Arda Teksin
Sa iyi akşamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi hangisi alınmalı? Birde bu yılbaşında çift sim olan telefonlara 1.sime takıldığında 2 simde aktif olacak muhabbeti dönüyor çoğu yerde bu yüzden de almaktan vazgeçiyorum telefon yoksa TR 13 mü almalıyım?
aynı sorunu bende yaşıyorum büyük ihtimallede öyle olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Recep
aynı sorunu bende yaşıyorum büyük ihtimallede öyle olacak.
Bende ondan dolayı beklemeye geçtim bakalım bir yandan almak istiyorum bir yandanda yasa çıkacak düşüncesi var ve döviz artışından dolayı fiyatlar artacak yılbaşından sonra o da sıkıntı bakalım

Hangi şehirdesiniz nerden aldınız bende belki ordan alabilirim tabi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Arda Teksin
Bende ondan dolayı beklemeye geçtim bakalım bir yandan almak istiyorum bir yandanda yasa çıkacak düşüncesi var ve döviz artışından dolayı fiyatlar artacak yılbaşından sonra o da sıkıntı bakalım

Hangi şehirdesiniz nerden aldınız bende belki ordan alabilirim tabi
Aslında çift telefon gezmek sıkıntı olmazsa alınabilir veya super box go gibi alternatiflerde var ve bu kayıtsız telefon olayı iran türkiye azerbeycanda varmış almanyadan alınan cihazı japonyada sınırsız şekilde kullanabiliyorsun mesela ülkem gene şaşırtmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Recep
Aslında çift telefon gezmek sıkıntı olmazsa alınabilir veya super box go gibi alternatiflerde var ve bu kayıtsız telefon olayı iran türkiye azerbeycanda varmış almanyadan alınan cihazı japonyada sınırsız şekilde kullanabiliyorsun mesela ülkem gene şaşırtmadı.
Öyle 😁

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Sa iyi akşamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi hangisi alınmalı? Birde bu yılbaşında çift sim olan telefonlara 1.sime takıldığında 2 simde aktif olacak muhabbeti dönüyor çoğu yerde bu yüzden de almaktan vazgeçiyorum telefon yoksa TR 13 mü almalıyım?
yurtdisi almanizi tavsiye etmem aliyorsanizda pro serisi alin bence

Top Bottom