❌İndirim Bitti! Samsung C450 Soundbar İnanılmaz Fiyat 3240 TL

Samsung Servisi aradım. Garanti siparişin baglanmasiyla başlıyor. Servis gelirse sadece kutuda hasar var mı vs. faydalı olur dedi.

Ben kendim kurdum, televizyon da samsung olunca çok sıkıntı çıkmadı. Kablo ile bağladım.

Yalnız ses herkesin söylediği gibi çok yüksek değil. Televizyon kendi hoparlöru ile aynı geldi. Tv samsung qn90b. Acaba yanlış mı bağladım diyecem de çok sanmiyorum.
300W soundbar ile 60W Tv çıkışı nasıl aynı olabilir?

Samsung Servisi aradım. Garanti siparişin baglanmasiyla başlıyor. Servis gelirse sadece kutuda hasar var mı vs. faydalı olur dedi.

Ben kendim kurdum, televizyon da samsung olunca çok sıkıntı çıkmadı. Kablo ile bağladım.

Yalnız ses herkesin söylediği gibi çok yüksek değil. Televizyon kendi hoparlöru ile aynı geldi. Tv samsung qn90b. Acaba yanlış mı bağladım diyecem de çok sanmiyorum.
Zaten yukarıda belirtmiştim giriş seviyesi bir soundbar, sizin tvnin kendi üzerindeki sürücüler çoğu giriş seviyesi soundbardan iyidir eksiği subbasın olmamasıydı bu aldığınız cihazda ek olarak subbas almış oldunuz gibi düşünün eğer kaliteli bir soundbar düşünüyorsanız samsung tarafında minimum q800d lg tarafında sc9s bunlarda başlangıç sayılır

1725735998840.png

Geçen sene Amazon'dan 3000TL'ye almıştım. Bilgisayarda kullanıyorum. Şimdiye kadar aldığım en iyi elektronik ürün diyebilirim. Bass kalitesi çok iyi. Sesi 100e çıkıyor ama ben 10da kullanıyorum. 20ye getirince odada durulmuyor zaten. Bluetooth ve optik kablo ile bağlanabiliyor sadece.
Tv için mi oluyor bunlar, pc için olurmu

Fiyat çok iyi de böyle bir ihtiyacım olmamasına rağmen almak üzereyim. Eldeki 2+1 ses sistemim açıkken parazit sesi yapıyor, çok fazla kablosu var, onun yerine kullanabilirim fakat aynı ses kalitesini alabileceğimden emin değilim.

Tv de olur pcde. Ben pcde kullanıyorum. Bluetooth veya optik ses çıkışı ile bağlanılabiliyor.
Ürün Bluetooth ile bağlandığında gecikme yapiyormu ağız ile ses senkron sorunu var mı ve Bluetooth ile bağlıyken dolby dts gibi özellikler aktif oluyormu yoksa sadece stereo alıp sanal çevresel ses efektimi yaratıyor

Ürün Bluetooth ile bağlandığında gecikme yapiyormu ağız ile ses senkron sorunu var mı ve Bluetooth ile bağlıyken dolby dts gibi özellikler aktif oluyormu yoksa sadece stereo alıp sanal çevresel ses efektimi yaratıyor
Bence oluyordur çünkü kendi içindeki ses kartı işliyor sesi sonuçta.

Dizüstü bilgisayarımda kullanırken bluetooth ile kullanıyordum. Gece gündüz film izlerim. Öyle dediğin gibi gecikme olayı yoktu.
Dts dediğin özellikten pek anlamıyorum. Onu kendi ayarlıyor olabilir çünkü Asus'un dts uygulaması aktif olmuyor bende. Şuan optik kablo ile bağlı.

1726273188488.png

Yavaşça soundbarın gece modunu kapat ve olacakları gör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,094,686
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri