sıfırıda 36 binmiş 9 bin kar bende s800d yi aldım bakalım nasıl cıkacakEvet ikinci el yeni gibi 34bindi üstüne %20 indirim yaptı
Normal bir hoparlörden ne farkı var? Hoparlör piyasasını falan hiç bilmiyorumÜrün ikinci el, yeni gibi diye geçiyor. Fiyatı 17bin ödeme ekranında %20 indirim de var. Normal fiyatı 19bin. Alana hayırlı olsun.
Samsung HW-S800D/TK Soundbar : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung HW-S800D/TK Soundbar : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Normal hoparlörden kastın tv'nin kendi hoparlörüyse, genelde tv hoparlörleri 20w oluyor bu 330w ve subwooferı var, soundbarın üzerinde 11 tane hoparlör var. Burada incelemesi var merak ediyorsan diğer özelliklerini. Normal maç vs izleyeceksen gerek var mı yok ama dolby atmos desteği olan film ya da dizi izliyorsan daha güzel oluyor izlemesi.Normal bir hoparlörden ne farkı var? Hoparlör piyasasını falan hiç bilmiyorum
şimdi ben aldım ama ilan görselindeki ürün ile model numarası ile cıkan ürünler farklı acaba 2024 2025 versiyon farklı olabilir mi ?Normal hoparlörden kastın tv'nin kendi hoparlörüyse, genelde tv hoparlörleri 20w oluyor bu 330w ve subwooferı var, soundbarın üzerinde 11 tane hoparlör var. Burada incelemesi var merak ediyorsan diğer özelliklerini. Normal maç vs izleyeceksen gerek var mı yok ama dolby atmos desteği olan film ya da dizi izliyorsan daha güzel oluyor izlemesi.
Oyunlarda nasıl etkisi olur. Mesela cs oynarken kulaklığa yakın bir deneyim sunabilir mi iyi bir soundbar veya hoparlör? Bu kadar para veremem zaten deNormal hoparlörden kastın tv'nin kendi hoparlörüyse, genelde tv hoparlörleri 20w oluyor bu 330w ve subwooferı var, soundbarın üzerinde 11 tane hoparlör var. Burada incelemesi var merak ediyorsan diğer özelliklerini. Normal maç vs izleyeceksen gerek var mı yok ama dolby atmos desteği olan film ya da dizi izliyorsan daha güzel oluyor izlemesi.
oyunda en iyisi kulaklıkOyunlarda nasıl etkisi olur. Mesela cs oynarken kulaklığa yakın bir deneyim sunabilir mi iyi bir soundbar veya hoparlör? Bu kadar para veremem zaten de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela 5k falan
Cs oynuyorsan kulaklık kullanmak daha mantıklıOyunlarda nasıl etkisi olur. Mesela cs oynarken kulaklığa yakın bir deneyim sunabilir mi iyi bir soundbar veya hoparlör? Bu kadar para veremem zaten de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela 5k falan
Cs oynuyorsan kulaklık kullanmak daha mantıklı
Şu an odyssyey g65b hoparlörünü kullanıyorum memnunum. Hikayeli oyunlarda deneyime baya katkısı olur mu 5k lık falan bir hoparlör veya soundbar'ın ?oyunda en iyisi kulaklık
İstersen müşteri hizmetlerine sor, eğer s800d yerine q800d gönderiyorlarsa daha iyi çünkü q800d 5.1.2, s800d 3.1.2 ama garanti durumu ne olur bilmiyorum.şimdi ben aldım ama ilan görselindeki ürün ile model numarası ile cıkan ürünler farklı acaba 2024 2025 versiyon farklı olabilir mi ?
gerek yok boşver heyecanı kacmasın süpriz olsun gelince ne gelecek garantisi ne olacak sorarım sonucta amazon mide bulandırıcı bir durum olursa iade ederim.İstersen müşteri hizmetlerine sor, eğer s800d yerine q800d gönderiyorlarsa daha iyi çünkü q800d 5.1.2, s800d 3.1.2 ama garanti durumu ne olur bilmiyorum.