Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SAMSUNG HW-C450 C-Soundbar Kaçıranlar İçin 3.324TL Mediamarkt

karateboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Y
Bitti mi?
299 TL sepet indirimi ile 5699 gözüküyor

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Kadir
Hatta bilmedikleri için yazıyorum o süreden sonra Amazondan kayıt alıp gönderdikleri de Amazon iade alıp parayı hesaba gönderecek. Sonra 3000 liraya soundbar arayacaklar. Tecrübe ile sabittir.

Ayrıca bir çok modeli denemiş birisi olarak LG model bu modelin içinden geçer. 3000 bandında rakipsiz ve alınır işinizi görür ama normal fiyatında 5000-6000 kesinlikle alınmaz.
LG model ne ?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun
Allah razı olsun önceki indirime yetişememiştim bunu aldım şimdi, çok teşekkürler.
Rica ederim :)
Teşekkürler. Satın aldım. Bütçeyi biraz daha yükseltsek, sağlam indirimli başka bir model varmı acaba?
Rica ederim, başka bir model araştırdım da bu fiyat bandında bundan iyisi yok. Benimki geldi kargodan bugün kurulumunu yapıp denedim ve neredeyse bütün gün kullandım ve aşırı memnun kaldım. Televizyona bağlayıp kullanıyorum bilgisayarımdaki 5.1 Logitech ses sisteminden çok daha net ve kaliteli sesler duymak mutlu etti beni.
Bu ürünü almış olsak nasıl değerlendirebiliriz? Hiç kullanmadım daha önce böyle bir şey?
Televizyonuna bağlayıp kullanabilirsin, telefonunun bluetoothundan bağlanıp müzik vs. dinleyebilirsin. Bilgisayarında bluetooth varsa ya da optik giriş varsa bağlayıp kullanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bitti mi?
299 TL sepet indirimi ile 5699 gözüküyor
Evet bitmiş Mediamarktta.
Amazonda tekrar fiyat indirime girmiş 3683TL, oradan alabilirsiniz.

Top Bottom