Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung C450 Soundbar İnanılmaz Fiyat 3240 TL

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Stok var gözüküyor fakat stok kalmamış. Almaya çalıştım sonra müşteri temsilcisine sordum cevabı bu yönde oldu.

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Muhammed
Stokta var gözüküyor şuan.Kendim avmde deneyimledim beklentiniz çok yüksek olmasın ama fiyat geçen senenin fiyatı.
Çok iyi değil diyorsunuz o zaman çünkü ben projektör takıp sinema ses yapmak istiyorum bu seviyesi nasıl

congman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Congman cong
Gerçekten güzel fiyat. Almaya çalışıyorum ama Ankaradaki merkezi konumdaki adresimi teslimat yapilamaz diye siparişimi ilerletmiyor

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
can
Çok iyi değil diyorsunuz o zaman çünkü ben projektör takıp sinema ses yapmak istiyorum bu seviyesi nasıl
sinema salonundaki ortamı yakalamaya çalışmak istiyorsanız minimum q990d tarzı bir sistem lazım evinize, onun haricinde bu cihaz ses yüksekliği olarak tv sesinden yüksek + olarak subbas efekti alabileceğinzi bir cihaz çevresel ses tarzı olayı da yok bu cihazı alacak adamın yüksek ses olsun birazda bas vursun zihniyetiyle alması lazım başka bir özellik aramayın yani

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Y K
yaklaşık 2 senedir A450 modelini kullanıyorum, hemen hemen aynı özellikler, harika sesi var, bunun çok güzel film izleniyor, dolby destekli ve surround da çok iyi iş çıkarıyor 2. el olarak arabistandan gelme almıştım 1500 TL'ye Satmaya kıyamıyorum Zaten son sesle apartman dairesinde kullanılması imkansız polis damlar eve. Ayrıca bass çok tok ve ses hiçbir zaman bozulmuyor.

KingDeViL

80+ Bronze
En başta yazdım ya kardeşim. Yazdığımı okuyup siparişini versen şimdiye almıştın. Sesini 10-15de anca kullanabiliyorum. 100e geldiğinde ne olur sen düşün. Bassları da gümbür gümbür. Oyunlarda felan mükemmel. Olumsuz yorum yazanlara aldanma.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
can
En başta yazdım ya kardeşim. Yazdığımı okuyup siparişini versen şimdiye almıştın. Sesini 10-15de anca kullanabiliyorum. 100e geldiğinde ne olur sen düşün. Bassları da gümbür gümbür. Oyunlarda felan mükemmel. Olumsuz yorum yazanlara aldanma.
Kimse sesi az çıkıyor demedi zaten hocam premimum bir beklentisi olmaması gerektiğini yazdım ben arkadaşa samsungun giriş seviyesi bir soundbarından bahsediyoruz 3.5kya iş görür üzeri beklentisi olan adam 1500 dolar gibi bir rakam verip q990d tarzı cihaz almalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erhan Uzunoğlu
Çok merak ediyorum ama ne zaman görsem stok bitmiş oluyor

KingDeViL

80+ Bronze
Kimse sesi az çıkıyor demedi zaten hocam premimum bir beklentisi olmaması gerektiğini yazdım ben arkadaşa samsungun giriş seviyesi bir soundbarından bahsediyoruz 3.5kya iş görür üzeri beklentisi olan adam 1500 dolar gibi bir rakam verip q990d tarzı cihaz almalı.
Adam projeksiyonda film izleyecek alt tarafı. Önerdiğin cihaz 35k. Ben onu madiamarkta görmüştüm. Soundbar yemek masası uzunluğunda. Onun için büyük tv ünitesi lazım. Tabi bunu alıyosan da çok büyük ekranlı tvin olmalı..

Bu paylaşılan giriş seviyesi ama amazon yorumlarını felan okursan ev kullanıcısı için fazla bile. 3500tl nerde 35k nerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Zeki Altay
Arkadaşlar sabah 09.00 dan başlayarak her saat başı kontrol ettiğimde öğlen 12.00'da stok gelmişti.Sanırım her gün sınırlı sayıda stok açıyorlar.Bilgilendirmek istedim iyi akşamlar.

Top Bottom