Çok iyi değil diyorsunuz o zaman çünkü ben projektör takıp sinema ses yapmak istiyorum bu seviyesi nasılStokta var gözüküyor şuan.Kendim avmde deneyimledim beklentiniz çok yüksek olmasın ama fiyat geçen senenin fiyatı.
Bu fiyata tatmin etmesi lazım.Çok iyi değil diyorsunuz o zaman çünkü ben projektör takıp sinema ses yapmak istiyorum bu seviyesi nasıl
Stok tükenmişBu fiyata tatmin etmesi lazım.
sinema salonundaki ortamı yakalamaya çalışmak istiyorsanız minimum q990d tarzı bir sistem lazım evinize, onun haricinde bu cihaz ses yüksekliği olarak tv sesinden yüksek + olarak subbas efekti alabileceğinzi bir cihaz çevresel ses tarzı olayı da yok bu cihazı alacak adamın yüksek ses olsun birazda bas vursun zihniyetiyle alması lazım başka bir özellik aramayın yaniÇok iyi değil diyorsunuz o zaman çünkü ben projektör takıp sinema ses yapmak istiyorum bu seviyesi nasıl
En başta yazdım ya kardeşim. Yazdığımı okuyup siparişini versen şimdiye almıştın. Sesini 10-15de anca kullanabiliyorum. 100e geldiğinde ne olur sen düşün. Bassları da gümbür gümbür. Oyunlarda felan mükemmel. Olumsuz yorum yazanlara aldanma.Çok iyi değil diyorsunuz o zaman çünkü ben projektör takıp sinema ses yapmak istiyorum bu seviyesi nasıl
Kimse sesi az çıkıyor demedi zaten hocam premimum bir beklentisi olmaması gerektiğini yazdım ben arkadaşa samsungun giriş seviyesi bir soundbarından bahsediyoruz 3.5kya iş görür üzeri beklentisi olan adam 1500 dolar gibi bir rakam verip q990d tarzı cihaz almalı.En başta yazdım ya kardeşim. Yazdığımı okuyup siparişini versen şimdiye almıştın. Sesini 10-15de anca kullanabiliyorum. 100e geldiğinde ne olur sen düşün. Bassları da gümbür gümbür. Oyunlarda felan mükemmel. Olumsuz yorum yazanlara aldanma.
Adam projeksiyonda film izleyecek alt tarafı. Önerdiğin cihaz 35k. Ben onu madiamarkta görmüştüm. Soundbar yemek masası uzunluğunda. Onun için büyük tv ünitesi lazım. Tabi bunu alıyosan da çok büyük ekranlı tvin olmalı..Kimse sesi az çıkıyor demedi zaten hocam premimum bir beklentisi olmaması gerektiğini yazdım ben arkadaşa samsungun giriş seviyesi bir soundbarından bahsediyoruz 3.5kya iş görür üzeri beklentisi olan adam 1500 dolar gibi bir rakam verip q990d tarzı cihaz almalı.