Neler Yeni

Samsung CF39M Nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melih Kesgin
Merhabalar bu monitörü almak istiyorum nasıldır VA panel iyim yardımcı olursanız sevinirim

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
tepki süresi biraz fazla ne için kullanıcaksınız.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Film, dizi, arada araba yarışı falan oynuyorm zaten şuan kullandığım monitör de 6ms gecikme süresi :)
Açık dünya oyunları için kesinlikle geniş ekran tadı başka oluyor. Ama fps tarzı oyunlar cs go falan oynuyorsanız önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün ne kadarmış acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melih Kesgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açık dünya oyunları için kesinlikle geniş ekran tadı başka oluyor. Ama fps tarzı oyunlar cs go falan oynuyorsanız önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün ne kadarmış acaba ?
Bende öyle zaten The Crew 2 de haritada falan dolaşıyorum CSGO hiç oynamıyor veya başka herhangi bir rekabetçi oyun zaten yeteneğim de yok :) yılda 1 2 kez Rainbow Six oynuyoruz arkadaşlar la onu da hiç ciddi bir şekilde oynamıyorum,
1350TL şuan Amazon da

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bende öyle zaten The Crew 2 de haritada falan dolaşıyorum CSGO hiç oynamıyor veya başka herhangi bir rekabetçi oyun zaten yeteneğim de yok :) yılda 1 2 kez Rainbow Six oynuyoruz arkadaşlar la onu da hiç ciddi bir şekilde oynamıyorum,
1350TL şuan Amazon da
1350 TL ye bu daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melih Kesgin
1350 TL ye bu daha iyi olur.
Teşekkürler ama büyük monitöre geçmek istiyorum şuan kullandığımda gösterdiğin ile aynı boyutlarda zaten ama yine de teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melih Kesgin
Dediğim gibi istediğim büyük monitöre geçmek genelde koltuktan gamepad ile oynuyorum oyun oynarsam film, dizi izlersem şuan kullanmakta olduğum monitör de 23 inc civarında ve çok sıkıntı çekiyorum zaten rekabetçi oyunlar oynamıyorum ne yazık ki RTX 2080 Tİ falan da yok bende 60FPS alıyorum oynadığım oyunlar da, o yüzden 144Hz hiçbir işime yaramayacak ama 32 inc veya daha büyük 1300-1400 TL civarında monitör varsa olabilir

Top Bottom