fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 984
BE- DA - VA
Hocam bunların normal monitörlerden bi farkı var mı panel hz vs özellikleri ne tam olarak?BE- DA - VA
Alıntıyı görüntüle
Bunlar daha ziyade uydu alıcısı olmayan tv gibi.Hocam bunların normal monitörlerden bi farkı var mı panel hz vs özellikleri ne tam olarak?
60 hz va dır muhtemelenHocam bunların normal monitörlerden bi farkı var mı panel hz vs özellikleri ne tam olarak?
Eğitim indirimi mağazasında.hocam sitede bundan daha yüksek fiyatlar link atarmısnız ?
Hocam bunların normal monitörlerden bi farkı var mı panel hz vs özellikleri ne tam olarak?
PS5e gider uygun yollu. Gayet bedava fiyat.Konsol için güzel aslında keşke 120hz falan olsaydı
Çok iyiymiş ben de M7 bakıyordum bu ara zaten. Rica etsem bu M7 nin bir de yeni çıkacak versiyonu var ön siparişe özel Buds 3 hediyeli onun eğitim fiyatı ne bakabilir misiniz ben mağazaya giremiyorum da.PS5e gider uygun yollu. Gayet bedava fiyat.
M8 modeli mi? Buds 3 hediyeli mi? M8 modeli 11999 TL. Buds 3 hediyesi görünmüyor. M7 modellerinde de sadece bunlar var.Çok iyiymiş ben de M7 bakıyordum bu ara zaten. Rica etsem bu M7 nin bir de yeni çıkacak versiyonu var ön siparişe özel Buds 3 hediyeli onun eğitim fiyatı ne bakabilir misiniz ben mağazaya giremiyorum da.
M8 modeli mi? Buds 3 hediyeli mi?
Eğitim mağazasında konudaki iki M7 dışında M7 modeli yok.Eğitim linkini bilmiyorum normal mağaza linki bu. Attığınız monitörün aynısının AI çiplisi pek farkı yok ama buds 3 hediyesi var.![]()
32" Smart Monitor M7 M70F (Black) 4K Samsung Vision AI LS32FM700UUXUF | Samsung Türkiye
32" Smart Monitor M7 M70F (Black) 4K Samsung Vision AI (LS32FM700UUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com