❌İndirim Bitti! Samsung G6 2k 240 hz 8999₺

Neden maalesef? Nvidia için gsync var. Onda displayport zorunlu
Sizide yordum hocam ama bir hususu atlamışım şuanki bu monitörün mevcut ölçüleri ile benim şu an kullandığım masanın ölçüleri maalesef yükseklik olarak uyduğunu düşünmüştüm fakat 10 cm ile uymuyor bu yüzden alamayacağım sanırım öyle görünüyor. Masayı değiştirmem gerekecek. Buda baya zahmetli iş şu anda benim masam biraz eski tip bir masa yani Adorenin eski zamanlarından kalma üstünde kitaplık olan tipte bir bilgisayar masası ancak üstünü sökmeniz gerekiyor vs. oda biraz zor bir sürü kitap ve eşya bulunuyor falan. Yine de emeğiniz için cevaplarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun bilgilendirdiniz, ileride illa lazım olacaktır bu bilgiler.

Sizide yordum hocam ama bir hususu atlamışım şuanki bu monitörün mevcut ölçüleri ile benim şu an kullandığım masanın ölçüleri maalesef yükseklik olarak uyduğunu düşünmüştüm fakat 10 cm ile uymuyor bu yüzden alamayacağım sanırım öyle görünüyor. Masayı değiştirmem gerekecek. Buda baya zahmetli iş şu anda benim masam biraz eski tip bir masa yani Adorenin eski zamanlarından kalma üstünde kitaplık olan tipte bir bilgisayar masası ancak üstünü sökmeniz gerekiyor vs. oda biraz zor bir sürü kitap ve eşya bulunuyor falan. Yine de emeğiniz için cevaplarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun bilgilendirdiniz, ileride illa lazım olacaktır bu bilgiler.
Ne demek dostum. Benlik sıkıntı yok. Ben keyif alıyorum burda sohbet ederken. Sizin adınıza üzüldüm. Bir raf yüzünden bu ürünü kaçırmanız yazık olmuş. İlerde daha iyisini alırsın umarım

Curved seçim sebebi olmaz, bazı durumlarda eksi zaten. 240 Hz olayına bir şey diyemem o olabilir.
Ben de curved görünce kaçasım geliyor hiç sevemedim. Bir kez aldım 3 ay sonra dayanamadım sattım.

Bir adet ölü piksel mevcut sağ üst tarafta iade etsem mi onun kararsızlığını yaşıyorum şuan.

Bir adet ölü piksel mevcut sağ üst tarafta iade etsem mi onun kararsızlığını yaşıyorum şuan.
Dikkat çekmiyorsa uğraşmaya değmez bence ama sen bilirsin

Dikkat çekmiyorsa uğraşmaya değmez bence ama sen bilirsin
Çok dikkat çekmiyor. Arkadaşımda aldı birinde ölü piksel mevcuttu iade etti bir tane daha aldı onda da bir tane ölü piksel çıktı değişim talep etsem çıkmayacağının garantisi yok. Kararsız kaldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ghosting olarak beklediğimden daha iyi 0 diyemem ancak benq xl2411k dan daha iyi bence.

ancak benq xl2411k dan daha iyi bence.
bu imkansız.
tn panel hard fps bir monitörden daha iyi ghosting değeri vermesi çok olağan gelmedi, size öyle gelmiştir.

bu imkansız.
tn panel hard fps bir monitörden daha iyi ghosting değeri vermesi çok olağan gelmedi, size öyle gelmiştir.
Bilmiyorum belki bendeki benq sorunludur ancak dyac modunu açınca arkadan bir ufonun yarısı daha takip ediyor.

Bende bugun teslim aldım. Yarın akşam deneyecem. Eğer hoşuma gitmezse iade edeceğim çarşamba günü.
Forumda bazı konularda ölü pikselin ertesi günün geçtiğini gördüm o yüzden bir kaç gün kullanıp öyle karar vereceğim iade edip etmemeye.

bu imkansız.
gayet imkani olabileck bir durum. xl2411k dedigin monitor magaradan kalma eski pusku bir sey. Ayrica overdrive modlari berbat, premium modda da high modda da overshoot hata orani fazla. stok halde de gecikme suresi fazla. G6'nin da overdrive secenekleri berbat cunku overshoot hata oranini arttiriyor ama default hali o kadar iyi ki overdrive kurcalama ihtiyaci hissetmiyorsun. ikisinin de default halini konusmuyorum bile cunku g6 daha dusuk gecikme suresi sunuyor.

Geri