Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Ben uzun süredir kullanıyorum. Bazen 12 saat + uzun süre açık kalıyor. Şuana kadar herhangi bir sorun olmadı. İnşallah ta olmaz Amin :)

17500 TL'ye satıldığı zaman bu ibare yoktu. Getirmişler ama oled yanması 2 yılda olacak bir şey midir? O konuda emin değilim.

Garanti kapsamında ekran yanma koruması

Burn-in at normal usage covered within warranty.(But, not covered for Commercial, abuse or mis-use)

17500 TL'ye satıldığı zaman bu ibare yoktu. Getirmişler ama oled yanması 2 yılda olacak bir şey midir? O konuda emin değilim.

Garanti kapsamında ekran yanma koruması

Burn-in at normal usage covered within warranty.(But, not covered for Commercial, abuse or mis-use)
Tam olarak hangi ibare hocam eğitim mağazasına giremiyorum şu an.

Tam olarak hangi ibare hocam eğitim mağazasına giremiyorum şu an.
Mesajın altına yazdığım gibi Garanti kapmasında burn in sunmuşlar. Samsung'larda telefondaki oled yanması inanılmaz kötü olduğundan şüpheli yaklaşmakta fayda olabiliyor.

Mesajın altına yazdığım gibi Garanti kapmasında burn in sunmuşlar. Samsung'larda telefondaki oled yanması inanılmaz kötü olduğundan şüpheli yaklaşmakta fayda olabiliyor.
Telefonlardakiyle bunun bir alakası yok ki

telefonda bahsettiğiniz hangi jenerasyon hocam? s20 fe kullandım 3 yıl sıfır burnin vardı

tc falan istiyor only öğrenci mi

Kapitalizm perileri rahat durmuyor
Naptın bize :kizginpeepo:
1746185512026.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,649
Üyeler
184,958
Son üye