Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung G8 34 İnç OLED 0.03 Ms 175 Hz Monitör 19.999 TL

Bu sabah vatan tel. mağazayı arayarak sipariş verdim, kapalı kutu stoğu mevcut. Sıfır ürün istediğinizi belirtin varsa gönderirler. Sıfır bittiğinde teşhire geçer sıra, teşhir almanızı önermem. Fiyat uygun almak isteyen kaçırmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ertuğrul Yavuz
Beklediğim fiyatlara düşmeye başladı QHD modeller daha 17-18k ya kadar geriler eminim.
Ağzından bal damlıyor, umarım daha da geriler hepimizi şaşırtır. Gerçi dünya gitgide savaşa yöneliyor, alım olmayınca teknolojinin ucuzlaması beklenir ama... Dünya işte ne yapacağı belli olmaz.

anulniin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
İhsan Gül
Bu sabah vatan tel. mağazayı arayarak sipariş verdim, kapalı kutu stoğu mevcut. Sıfır ürün istediğinizi belirtin varsa gönderirler. Sıfır bittiğinde teşhire geçer sıra, teşhir almanızı önermem. Fiyat uygun almak isteyen kaçırmasın.
hocam vatanpc telefon ve internet siparişlerinde teşhir ürünü satmıyorlarmış. telefonda da aynısını söylemişlerdi ama yönetici konumunda çalışan bir arkadaş var kendisine de sordum içeriden bilgi olsun içim rahat etsin diye. sadece mağazadan indirimli bir şekilde teşhir ürünü satın alınabiliyormuş o kadar.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşhir değilse sanki bedava gibi mi ben mi OLED fiyatlarını yanlış biliyorum?

hocam vatanpc telefon ve internet siparişlerinde teşhir ürünü satmıyorlarmış. telefonda da aynısını söylemişlerdi ama yönetici konumunda çalışan bir arkadaş var kendisine de sordum içeriden bilgi olsun içim rahat etsin diye. sadece mağazadan indirimli bir şekilde teşhir ürünü satın alınabiliyormuş o kadar.
bu arada kargoya vermişler, erzumurumdan geliyor benimki, sizde durum nasıl?

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Burak B
Alanlara hayırlı olsun. Sadece teşhir olanlar kalmış stokta :)

anulniin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
İhsan Gül
Teslim alan var mı? Az önce elime ulaştı henüz açmadım ama bariz açılmış bir kutu ile yollamışlar. Arayıp sordum kendilerine de tekrar açılmamış sıfır kutu yolladıklarını stoktan da kontrol ettiklerini öyle gönderdiklerini söylüyorlar. Orijinal bant çoktan açılmış üstünü özensiz bir şekilde koli bandıyla kaplamışlar :D Kutuda bir kusur yok gibi gözüküyor birazdan video kaydında açıcam ama muhtemelen iadeye gidecek gibi.

Ekler

• 123vatan.jpg
    123vatan.jpg
    389.1 KB · Hit: 111
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye