Bu konularda Galaxy A52 daha iyi bir cihaz. Galaxy A52 almanızı tavsiye ederim.gündelik kullanım da sizce hangisi daha iyi ? benim için kamerası ve uzun süre gitmesi önemli
Bataryada samsung önde değil.a52 kamera anlamında samsung yazılımı sayesinde biraz daha önde batarya olarak da a52 önde ama a52 de kasa yamuluyor yada yamuk geliyormuş bazen
Yanlış bilgi... kasa yamuk değil hafif boşluk geliyor oda çıtırtı yapıyor. Ama sorun bende mevcut değil. İlk partilerde oldu galiba.a52 kamera anlamında samsung yazılımı sayesinde biraz daha önde batarya olarak da a52 önde ama a52 de kasa yamuluyor yada yamuk geliyormuş bazen
boşluk olunca yamuk oluyor işte knkYanlış bilgi... kasa yamuk değil hafif boşluk geliyor oda çıtırtı yapıyor. Ama sorun bende mevcut değil. İlk partilerde oldu galiba.
Arka kapak tam oturmamış oluyor, kasa yamuk olurmu senceboşluk olunca yamuk oluyor işte knk
A52 kamerada bi tık önde. Ekran da ikisini de bizzat gördüm ikisi de aşırı canlıydı bir fark yoktu akıcılıkta vb. Bu arada A52 kamerada önde diye mi 11 lite çamur gibi falan sanmayın. İkisi de cam gibi fotoğraflar çekiyor. Samsung daha çok videoda farkını koyar sanırım. Fiyat olarak mi 11 lite aşırı avantajlı şuan. Arada 300 TL' den fazla var. Verilmez. Mi 11 lite alın geçin.
Bataryada samsung önde değil.
sorun bende üzgünüm kasa demişim arka kapak diyecektim sağ olArka kapak tam oturmamış oluyor, kasa yamuk olurmu sence
Şarj olma hızı olarak mi 11 lite daha önde. Kutu içeriği de öyle. Ondan dedim.bu video ya bakarak söyledim ve kağıt üzerinde de a52 önde
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun bende üzgünüm kasa demişim arka kapak diyecektim sağ ol
xiaomi sevmiyorum samsung algündelik kullanım da sizce hangisi daha iyi ? benim için kamerası ve uzun süre gitmesi önemli
Muhteşem bir sebep.xiaomi sevmiyorum samsung al
çok gereksiz paranızı çöpe atacak telefon çok üst modelleri sağlam taki güncelleme gelene kadar sadece pocco serisini seviyorumMuhteşem bir sebep.