Samsung Galaxy A55 vs Xiaomi Redmi Not 14 Pro

itravel5

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
19000
Şuanda Xiaomi Redmi Not 8 kullanıyorum ancak iyice eskidi(5 sene oldu). Şuan önümde bu iki seçenek var. Tavsiyelerinize açığım. Telefonu kullananlar cevap verirse sevinirim. İyi günler, iyi sosyaller.

Hocam a55 kullandım exynos işlemci çok verimsiz, s23fe ayarında değil. Biraz daha zorlayıp snapdragon olan bir cihaz alın bence. A55'i sıfır aldım nasıl satacağımı şaşırdım valla.

A55 aslında güzel cihaz. Performans istemiyorsanız evet alınabilir. Ekran olarak bence vasat bir telefon Samsung'un değil de farklı bir markanın ekranı gibi duruyor. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız Honor 200'e yönelebilirsiniz bu fiyat bandında alınabilecek en iyi ekrana sahip cihazlardan birisi ve kamera olarak da cidden çok güzel bir cihaz. Ben S24 Ultra kullanıyorum, yazılım farkı olarak Samsung önerebilirim. A55 4 Yıl Android güncellemesi veriyor bir yandan uzun ömürlü. Honor 200 Pro, A54 gibi cihazlar da var elimde. Kalite, ekran ve kamera kısmına bakarsak Honor 200 daha iyi bir cihaz ama UFS 2.2 ve toz, su korumasının olmaması yanında eksisi oluyor.

Redmi Note 14 serisi genel olarak iyi fiyatlı değil, A55 daha iyi olur.
Kalite verebilen Çinli; Honor 200 de alınabilirdir, A55'e göre yer yer daha çok memnun edebilir de.

Redmi note 14 pro plus al imei atir kullan ne yazikki ülkemizde telefon çok pahalı insanları bazı şeylere mecbur bırakıyorlar

Redmi Note serisi alınmaz. A55

Honor 200 ve Nothing Phone 2A kullananlar tecrübelerini aktarabilir mi

Geri