A70 kullanıyorum çok memnunum A71 de öyledir büyük ihtimal efsane bi telefonArkadaşlar bütçem aslında 3bin TL ama bütçenin bin TL üstüne çıkıp bu telefon alınır mı? Yada 3000tl telefon onerirmisiniz görünüşü güzel olursa mükemmel olur.
Arkadaşlar bütçem aslında 3bin TL ama bütçenin bin TL üstüne çıkıp bu telefon alınır mı? Yada 3000tl telefon onerirmisiniz görünüşü güzel olursa mükemmel olur.
Bende de a70 var ve ben de memnunum ama arka kamera tatmin edici değil, @ghrian diğer forumda a71 kullanan birisini tanıyorum. Telefonundan memnun değil. Kamerası 64mp ı hissetirmiyor ve birkaç bir şey saymisti ama tam hatirlayamadim. Yani hiç alınamaz demiyorum ama o fiyata daha güzel olan telefonlar da mevcut..A70 kullanıyorum çok memnunum A71 de öyledir büyük ihtimal efsane bi telefon
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantiili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantiili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mümkünse samsungun orta segment cihazlarına bulaşmayın. Tatmin etmez. A71 almayın, 3000den çıkmam diyorsaniz rn9 pro biraz asabilrim diyorsaniz realme 6 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende de a70 var ve ben de memnunum ama arka kamera tatmin edici değil, @ghrian diğer forumda a71 kullanan birisini tanıyorum. Telefonundan memnun değil. Kamerası 64mp ı hissetirmiyor ve birkaç bir şey saymisti ama tam hatirlayamadim. Yani hiç alınamaz demiyorum ama o fiyata daha güzel olan telefonlar da mevcut..
Realme 6 Pro güzel bir telefona benziyor fakat markayı daha önce duymadığım için biraz tedirgin oldum. Redmi Note 9 Pro nun da arka tasarımını beğenmedim. Başka tavsiyeleriniz varmı dır?3000 TL’lik Redmi Note 9 Pro 4000 TL’lik Samsung Galaxy A71’den daha iyi!
8GB RAM ile kandırıyorlar
Sizce alınır mı A71?Şarjı benim beklediğim gibi iyi gitmiyor Galaxy A71'in.
Bu arada parmak izi okuyucusu ekran içerisinde olmasına rağmen beklediğimden hızlı çalışıyor, bi' OnePlus 7 hızında değil ama yine de iyi.
sırf kamera ise alınır ; https://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/samsung-galaxy-a71-vs-xiaomi-redmi-note-9-pro3000 TL’lik Redmi Note 9 Pro 4000 TL’lik Samsung Galaxy A71’den daha iyi!
8GB RAM ile kandırıyorlar
Batarya performansına güvenip alırsan pişman olursun, onun haricinde kötü değil ama o fiyatta daha iyisi alınabilir gibi.Sizce alınır mı A71?
A71 alınmaz bas bas bağırıyoruz realme 6 pro’yu da yalnız sen duymamış/tanımamış olabilir misin dostum?Realme 6 Pro güzel bir telefona benziyor fakat markayı daha önce duymadığım için biraz tedirgin oldum. Redmi Note 9 Pro nun da arka tasarımını beğenmedim. Başka tavsiyeleriniz varmı dır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce alınır mı A71?
Öyle dedim zatenA71 alınmaz bas bas bağırıyoruz realme 6 pro’yu da yalnız sen duymamış/tanımamış olabilir misin dostum?
Arka kamera tasarımı hoş olmayabilir ama 9 pro o fiyata (3000 tl) en iyisi dostum ben kullanıyorum harika cihazÖyle dedim zaten