Genel anlamda bütün ürünler için geçerli. Samsung yurt dışından ağustos 30 a kadar turkiyeye temin edemeyecekmis. O yüzden bende on siparişimi iptal ettim, bekleyemem 40 gün falanBizdekiler içindemi geçerli?
Genel anlamda bütün ürünler için geçerli. Samsung yurt dışından ağustos 30 a kadar turkiyeye temin edemeyecekmis. O yüzden bende on siparişimi iptal ettim, bekleyemem 40 gün falanBizdekiler içindemi geçerli?
Nerden ulastin bu bilgiye? Link varsa atar mısın?Genel anlamda bütün ürünler için geçerli. Samsung yurt dışından ağustos 30 a kadar turkiyeye temin edemeyecekmis. O yüzden bende on siparişimi iptal ettim, bekleyemem 40 gün falan
https://www.log.com.tr/samsung-galaxy-buds-3-pro-icin-baslangic-iyi-olmadi/Nerden ulastin bu bilgiye? Link varsa atar mısın?
Bizdekiler içindemi geçerli?
kulak silikonları yırtılabiliyormuş bende büyük bi problem sandım. he olmasa daha iyi o kadar para veriyosun ama benim için beklemeye değer bişey değilSamsung resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. Gerekirse samsung canli destek ile konuşabilirsin.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.log.com.tr/samsung-galaxy-buds-3-pro-icin-baslangic-iyi-olmadi/
Burayı da inceleyebilirsiniz.
Bende iptal ettim işte 40 gün be diye bekliyorum ki ? Başka kulaklık arayışına girdim bakıyorum öyle sağa sola ne alsam diyekulak silikonları yırtılabiliyormuş bende büyük bi problem sandım. he olmasa daha iyi o kadar para veriyosun ama benim için beklemeye değer bişey değil
Ne kadara almıştın?Bende iptal ettim işte 40 gün be diye bekliyorum ki ? Başka kulaklık arayışına girdim bakıyorum öyle sağa sola ne alsam diye
Gösterilen fiyattan almıştım 6999tl kılıf ve 25w şarj aleti hediyesiyleNe kadara almıştın?
Hee anladım ben konudaki fiyattan aldım iptal etmem ya bu fiyata almışım beklerim vallaGösterilen fiyattan almıştım 6999tl kılıf ve 25w şarj aleti hediyesiyle
Yani bencede bekleyin Bu edifier buds pro 2 iyi midir?Hee anladım ben konudaki fiyattan aldım iptal etmem ya bu fiyata almışım beklerim valla
Bana çok lazım değil şuan elimde 2 pro onu satarsam bi tık sıkıntı olur ama beklerim yinede. bu fiyata bi daha bulunmaz 7k olsa bile beklerdim. pro 2 den çok memnunum şekil dışında bu tam istediğim gibi tek sıkıntısı benim için beyaz olması oda hem ayranım dökülmesin olayına giriyor lskagagBende iptal ettim işte 40 gün be diye bekliyorum ki ? Başka kulaklık arayışına girdim bakıyorum öyle sağa sola ne alsam diye
İnsanlar 2. el kulak içi kulaklık alıyorlar mı?Bana çok lazım değil şuan elimde 2 pro onu satarsam bi tık sıkıntı olur ama beklerim yinede.
alanlar oluyor. tanıdıklarım sattı ben değilsemde. ha ucuza gidiyor ama alıyorlar. ben almam. ama çeşit çeşit insan var 4 liralık aleti 1000 liraya satarsan neden almasınlarİnsanlar 2. el kulak içi kulaklık alıyorlar mı?