Birde bugün 14'e kadar sipariş verin kargoda demişler. 10 gün önce verilen siparişi vermemişler.
Tekrar sordum sunuc bu.Birde bugün 14'e kadar sipariş verin kargoda demişler. 10 gün önce verilen siparişi vermemişler.
Anlıyorum.
Valla şimdi alanlar ne olacakmış.Tekrar sordum sunuc bu.
Bekleyecekler hocam yapacak bisi yok. Ben beklememek adına iptal ettim, başka kulaklik alacağım.Valla şimdi alanlar ne olacakmış.
Onun sebebi zaten 19 unda kargoda yazıyordu bugünde bugün ver kargoda yazdı işte fakat daha verilmedi.Birde bugün 14'e kadar sipariş verin kargoda demişler. 10 gün önce verilen siparişi vermemişler.
Anlıyorum.
Bence Samsung tedarik işini erteledigi için media Markt da veremez ürünleri. Bende gördüm bugün saat 14.00 a kadar sipariş ver bugün kargoda yazıyordu, sonradan ilandan kaldırdılar.Onun sebebi zaten 19 unda kargoda yazıyordu bugünde bugün ver kargoda yazdı işte fakat daha verilmedi.
Ben samsung mh ile görüştüm adam bot gibi aynı cevapları veriyor. Sabrımı sınıyorlar.Bekleyecekler hocam yapacak bisi yok. Ben beklememek adına iptal ettim, başka kulaklik alacağım.
Niye bu kadar içerlendin ki? Mediamarkt eğer samsungun kararıysa zaten erteler. 11 gün fazla bir şey değil ki.Ben samsung mh ile görüştüm adam bot gibi aynı cevapları veriyor. Sabrımı sınıyorlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Piyasanın çok altına geldi bence beklemeye değer iptal etsem o paraya kulaklık arayışına girsem zaten 11 günde anca karar veririm.Bekleyecekler hocam yapacak bisi yok. Ben beklememek adına iptal ettim, başka kulaklik alacağım.
İçerlenmedim. Tek bir soru soruyorum cevap alamıyorum.Niye bu kadar içerlendin ki? Mediamarkt eğer samsungun kararıysa zaten erteler. 11 gün fazla bir şey değil ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasanın çok altına geldi bence beklemeye değer iptal etsem o paraya kulaklık arayışına girsem zaten 11 günde anca karar veririm.
Bottur yada ekranda oto mesaj vardır basıyordur sadece. Kolay gelsinde öyle mesela.İçerlenmedim. Tek bir soru soruyorum cevap alamıyorum.
İsmi var temsilcinin. Tabi bot mu yine de bilemem.Bottur yada ekranda oto mesaj vardır basıyordur sadece. Kolay gelsinde öyle mesela.
11 gün değil hocam 40 gün Adamlar 30 ağustos diyor, 30 temmuz değilNiye bu kadar içerlendin ki? Mediamarkt eğer samsungun kararıysa zaten erteler. 11 gün fazla bir şey değil ki.
Piyasanın çok altına geldi bence beklemeye değer iptal etsem o paraya kulaklık arayışına girsem zaten 11 günde anca karar veririm.
Bi kulaklik alalım dedik heves ettik saçma sapan şeylerle uğraşıyoruzİsmi var temsilcinin. Tabi bot mu yine de bilemem.
Mediamarkt müşteri hizmetlerine ben müşteri hizmetliği yapıyorum şaka gibi.
Alıntıyı görüntüle