Beni aramadı çakallar siz daha önce arayıp konustunuzmu müşteri hizmetleriyle Felan yada kayıt mi oluşturdunuzEvet beni de aradilar şimdi 1 Eylülde kargolanacakmis ve ek olarak alt limitsiz 1000tl hediye çeki tanimlanacakmis .
Zaten ucuza aldık 1000 lira daha kâra geçtik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana hediye çeki verdiler mi?
Evet, herkesi arayacaklar muhtemelen.Sana hediye çeki verdiler mi?
2 hafta önce bı aramıştım.Beni aramadı çakallar siz daha önce arayıp konustunuzmu müşteri hizmetleriyle Felan yada kayıt mi oluşturdunuz
valla evet iyi oldu bide bi yıl uzatılmış garantili aldım iyi oldu. ama tek sıkıntı beyaz renk olması. ve genel olarak beyaz renk aksesuardan nefret ederim o yüzden satıcam galibaEvet beni de aradilar şimdi 1 Eylülde kargolanacakmis ve ek olarak alt limitsiz 1000tl hediye çeki tanimlanacakmis .
Zaten ucuza aldık 1000 lira daha kâra geçtik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana hediye çeki verdiler mi?
Çeki ne zaman vereceklerdi orayı kaçırmışım. Şimdi mi yoksa eylülde mi?valla evet iyi oldu bide bi yıl uzatılmış garantili aldım iyi oldu. ama tek sıkıntı beyaz renk olması. ve genel olarak beyaz renk aksesuardan nefret ederim o yüzden satıcam galiba
Teslimden sonra dediler galibaÇeki ne zaman vereceklerdi orayı kaçırmışım. Şimdi mi yoksa eylülde mi?
Eylül.Çeki ne zaman vereceklerdi orayı kaçırmışım. Şimdi mi yoksa eylülde mi?
Teslimden sonra dediler galiba
Teşekkürler.Eylül.
Tam da S23 almam gereken zamanda kupon mükemmel oldu.Teşekkürler.