Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Buds 3 Pro 4499 TL

mortemeyn

80+ Bronze
Benim de bugün siparişimi iptal etmişler. 1 ay boyunca parayı faizde tutup iade ediyorlar herhalde
O yüzden THH başvuracağım hemen iptal etseler uğraşmazdım fakat bu kadar uzun süre sonra iptal etme gibi bir durum olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung kargolayamaya başlamış Buds3 Pro ları çözdüler galiba sorunu fakat mediamarkt iptal etti.

Son düzenleme:

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
Kimse alamadı mı bu fiyata? Tüh be.

AtaEmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
ata emir şimşek
O yüzden THH başvuracağım hemen iptal etseler uğraşmazdım fakat bu kadar uzun süre sonra iptal etme gibi bir durum olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung kargolayamaya başlamış Buds3 Pro ları çözdüler galiba sorunu fakat mediamarkt iptal etti.
Sanırım ben de başvuracağım ki dün arayıp kargoların kargolanacağını ve hediye çeki de tanımlayacaklarını söyediler

mortemeyn

80+ Bronze
Sanırım ben de başvuracağım ki dün arayıp kargoların kargolanacağını ve hediye çeki de tanımlayacaklarını söyediler
Bana da aynısını söylediler. Şimdi baktım Samsung başlamış göndermeye kesin bu fiyattan vermek istemedi bari başta iptal et öyle yapsalar THH den belki sonuç çıkmazdı fakat bu kadar süre geçtikten sonra öyle kafalarına göre iptal edemezler.

afk4ever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Faruk Koç
Kesinlikle THH'ye başvurmalıyız. Dün beni de aradılar. Eylül'ün 1'inde kargolayacaklarını söylediler. Bu süreçteki mağduriyetim için de alt limitsiz 1000TL hediye çeki tanımlayacaklarını belirttiler. Ben de kabul ettim. Şimdi iptal edilmiş ve para iade edilmiş gözüküyor.

AtaEmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
ata emir şimşek
Bir de fiyatı ilk 4.5tan açtılar ben alamamıştım sonra 5ten bida açtılar. Onu aldım. Yeni aya geçtik aylık borçlarını kapattılar herhalde

BabaVoss7

80+ Silver
Saçma sapan işler cidden bi ay oldu neredeyse şimdimi anladınız. Bide aradılar cidden

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Umut Şener
4500 bu ürünün hakettiği fiyat bence 1-2 aya aynı fiyattan alırız

mortemeyn

80+ Bronze
Herkes şikayet etsin arkadaşlar öncelikle şikayet vara yazdım bakalım THH ye de yazacağım tamamen saçmalık ben sürekli SS almıştım fiyatlarla alakalı Html olarak sayfayı filan kaydetmiştim hepsini kanıt olarak sunarım.

BabaVoss7

80+ Silver
media markt cidden sıkmaya başladı ya indirimli indirimsiz aldığım herşeyde neredeyse sıkıntı yaşadım sayılır. bimden alsam a101 den alsam içim daha rahat eder o derece yani

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
Ya genelde sistem sabahları iptal gözüküyor ama bilemedim. Öğlen 1-2 hala aynı ise bende thh'ye başvuracağım. Kredi kartı ile aldığım tek çekim bu ay mesela ekstra fazla kart parası ödeyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,706
Üyeler
165,873
Son üye
qNebula
Top Bottom