mortemeyn
80+ Bronze
Heee la ben 11 gün sandım hey maşallah bu nedir ya11 gün değil hocam 40 gün Adamlar 30 ağustos diyor, 30 temmuz değil
Heee la ben 11 gün sandım hey maşallah bu nedir ya11 gün değil hocam 40 gün Adamlar 30 ağustos diyor, 30 temmuz değil
Sorun çokta önemli değil. Silikonlar rahat halledilir.Daha piyasaya sürülmeden sıkıntıların çıkması hayır olsun
Herkesin yine birbirinden bihaber olduğu bi durum.Şöyle bir gelişme olmuştu. Ben Ağustos sonu mu kargolanacak diye mi mh'yi aramıştım. Onlarda bana geçen hafta pazartesi bu hafta sonuna kadar kargolanacak demişlerdi. Bende bunu duyunca galiba sorunlu serileri gönderecekler demiştim. Ama bugün pazartesi ve hala kargolanmadi. Galiba Samsung gerçekten geri toplatmis. Çünkü 20 gündür hazırlanıyor aşamasında kalamazdı. MH öyle diyince tam tersi düşünmüştüm ama galiba onlarda bilmiyor.
Demek ki yeni seriler gelecek. Neyse gelsinde gerisi önemli değil.Medimarkt telefon açtı. Sipariş 1-2 Eylülde kargoda olacakmış. Size de geldi mi telefon?
Yeni seri gelsin sorunlu geleceğine, bekleriz.Demek ki yeni seriler gelecek. Neyse gelsinde gerisi önemli değil.
Sana hediye çeki verdiler mi?Yeni seri gelsin sorunlu geleceğine, bekleriz.