🔥İndirim SAMSUNG Galaxy Buds 3 Pro Beyaz 4389TL

Hocam şuan trendyolda 4700tl. Masterpass 4000tl üstü 750tl indirim var, indirimle 3950tl oluyor. Almak mantıklı mı bu fiyata?
Şuan s23 ultra(kendi hoparlörü berbat, kulaklıkla müzik dinleyebiliyorum) + oneplus buds 3 kullanıyorum ama şarjı çok uzun gitmiyor gibi ve oneplus telefonla kullanmadığım için beni çok tatmin etmiyor gibi(kendi kuruntum olabilir)
Oneplus buds 3 sonrası mantıklı olur mu yoksa 5-6bin TL civarına kadar başka bir şey al dermisiniz?
Samsung'un kendi codeci var ve yanlış hatırlamıyorsam samsung cihazlarla daha iyi randıman veriyor. Benim hoşuma gitti ve kullanıyorum.

Samsung'un kendi codeci var ve yanlış hatırlamıyorsam samsung cihazlarla daha iyi randıman veriyor. Benim hoşuma gitti ve kullanıyorum.
Hocam yanıt için teşekkürler. S23 ultrayı babama bırakıp farklı bir modele geçme niyetim var. Kulaklığın Samsung olması zorunlu değil bu nedenle.
Anker güzel marka, kafaüstü kulaklığını kullanıyorum. Realme air 6 var, nothing var, beats var. Burada öğrendiğim iem markalar var(iem açılımını tam olarak bilmesemde böyle marka modellerde varmış)

Hocam şuan trendyolda 4700tl. Masterpass 4000tl üstü 750tl indirim var, indirimle 3950tl oluyor. Almak mantıklı mı bu fiyata?
Şuan s23 ultra(kendi hoparlörü berbat, kulaklıkla müzik dinleyebiliyorum) + oneplus buds 3 kullanıyorum ama şarjı çok uzun gitmiyor gibi ve oneplus telefonla kullanmadığım için beni çok tatmin etmiyor gibi(kendi kuruntum olabilir)
Oneplus buds 3 sonrası mantıklı olur mu yoksa 5-6bin TL civarına kadar başka bir şey al dermisiniz? Müzik dinlemeyi çok seviyorum ama işim gereği telefon görüşmesinde sesin karşıya güzel gitmesi de önemli.
Bu kulaklığın mikrofonu güzeldi diye hatırlıyorum ama Buds3 Pro kadar iyi olduğunu sanmıyorum bakmam gerek tekrardan. Bir ara ben de 2. versiyonun Pro modelini alacaktım sonra vazgeçtim. Genel olarak sesinin güzel olduğunu düşünüyorum üzmez tok bir profili var. Oneplus, Oppo ve Realme 3 marka da aynı kulaklıkları çıkarıyor sadece ufak tefek tasarım farkı ile yoksa iç aksam aynı. Ben Realme Buds Air 5 Pro kullanıyorum sesi şahane bir şey. Mikrofon öneminden dolayı biraz farklı modellere bakmak gerekebilir.

Geri