🔥İndirim SAMSUNG Galaxy Buds 3 Pro Beyaz 4389TL

şununla arasında ne kadar fark vardır?
Dağlar, bası güzel fakat sahne genişliği ve claritysi aynı seviye değil. Özellikle de Hexa EQlu ise.

Aldım kullandım, test ettim, kanalıma videosunu çektim. Ses seviyesi (bence) çok düşük. Çift sürücülü ki sürücüler o kadar küçük değil, ses seviyesi az. Bass çok yok. Realme Buds Air 5 Pro'dan sonra kesmedi beni. Anker Liberty 4 Pro alın ya da Realme Buds Air 6 Pro alın dua edersiniz bana.

Bu arada 500 TL indirim kuponunu nasıl aldınız?

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Çöp bu arada bu fiyata asla alınmaz

Çöp bu arada bu fiyata asla alınmaz
Sebebini de yaz neye göre çöp neye göre alınmaz ?

Ben baya araştırdım geçen hafta buds3 aldım almamış olsaydım bugün bunu alırdım s23 ve üzeri samsung kullananlar ve kulaklık arayışında olanlar için en iyi tercih olabilir.

Aşağıya bir ekolayzer ayarı da bırakayım

Ekler

• 26448.webp
    26448.webp
    41.8 KB · Hit: 40

şununla arasında ne kadar fark vardır?
Konudaki buds 3 pro dan 2 kat civarı daha iyidir hocam bakmayın arkadaşın yorumlarına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım kullandım, test ettim, kanalıma videosunu çektim. Ses seviyesi (bence) çok düşük. Çift sürücülü ki sürücüler o kadar küçük değil, ses seviyesi az. Bass çok yok. Realme Buds Air 5 Pro'dan sonra kesmedi beni. Anker Liberty 4 Pro alın ya da Realme Buds Air 6 Pro alın dua edersiniz bana.
G6 Oled e sahip olan youtuber misin hocam :D

Konudaki buds 3 pro dan 2 kat civarı daha iyidir hocam bakmayın arkadaşın yorumlarına.
aynısı olmayacağının farkındayım da yaklaşabilir mi diye düşündüm bir de planar sürücüsü varmış o ilgimi çekmişti ama arada dağlar kadar varsa almam. alacağım kulaklık en kötü ihtimalle elimdekine yakın olmalı

Sebebini de yaz neye göre çöp neye göre alınmaz ?

Ben baya araştırdım geçen hafta buds3 aldım almamış olsaydım bugün bunu alırdım s23 ve üzeri samsung kullananlar ve kulaklık arayışında olanlar için en iyi tercih olabilir.

Aşağıya bir ekolayzer ayarı da bırakayım
2k lik kulaklık bu ürünü geçer kısaca

Şu olayı hiç anlamıyorum kral tavsiye edilen bile sağlık açısından yarıyı geçmemek. Hadi sağlığı geçtim full seste üç saniye herhangi bir şey duymaya dayanamam ben bu kulaklığı kullanıyorum ama bu dediğim genel. Bence dinleme seviyeniz normal değil o yğzden büyük konuşmaya gerek yok bence sesi gayet ve gayet yeterli

Geri