mortemeyn
80+ Bronze
Hepsiburada sepette indirim ile 5999TL ye geliyor.
Gümüş: Beyaz:
Gümüş: Beyaz:
Telefonun Apple ise Airpodstan devam et bence.2 gün önce airpods pro2 aldım iade edip bunu mu alsam
aslında baya iyi kulaklıkta 8k bayılınca beni uzaya çıkarmasını fln bekledim ben heralde yaTelefonun Apple ise Airpodstan devam et bence.
Farkediyor ses daha temiz ve kaliteli oluyor ama standart kullanıcı için öyle aşırı bi fark yok ( fiyat dışında ) ama kalite düşkünü biri için sonuçta 100,200k ya bile kulaklıklar var ama spotifydan dinlersen hepsi hemen hemen aynı deezer yada apple music kullanmak lazımBu kadar (4x) fiyata değiyor mu acaba? 3 gün önce Buds FE aldım (1295). Oldukça kaliteli kulaklık. Xiaomi telefona da Samsung Wear + Samsung Buds Fe eklentisini indirdim, her türlü kumandasını yapıyor. Kulaklıkların yazılımını bile güncelledi. Bağlantı olarak AAC kullanıyor, samsung'a özel codec kullanmıyor ama yine de ses oldukça kaliteli. ANC özelliği de harika! Etraftaki sesleri resmen yokediyor. Kedi, yanımda miyavlıyor da duymuyorum o derece
deezer 24 bit desteklemiyor apple music devam.Farkediyor ses daha temiz ve kaliteli oluyor ama standart kullanıcı için öyle aşırı bi fark yok ( fiyat dışında ) ama kalite düşkünü biri için sonuçta 100,200k ya bile kulaklıklar var ama spotifydan dinlersen hepsi hemen hemen aynı deezer yada apple music kullanmak lazım