Bende böyle değilM52 alma. 3 kez aldım birini servis onayıyla iade ettim diğer ikisini amazondan iade ettim. Kronik ekran sorunu var bana göre ekranını samsung üretmiyor ekran kalitesi berbat. Kasası ve malzemesi kalitesi dandik. Sim kart kızağı bile zor takılıyor. Kamerasından OIS olmamasına rağmen ses geliyor. A33 alabilirsen öneririm malzeme kalitesi iyi OIS var bu yüzden kamerası başarılı stereo hoparlör var ipx7 su ve toza karşı dayanıklı, android 16'ya kadarda güncelleme desteği var. Premium hissiyatı veriyor. Kasası ve malzeme kalitesi olarak M serisinin üzerinde. Onun haricinde ona bütçen yetmiyorsa 10S alabilirsin.
Kanka dediklerini hızlıca denedim sorun göremedim fakat YouTube da yapamadım çünkü karanlık tema nerden yapılıyor bulamadımKanka oda karanlıkken gri ekranda farkettim forumun arka teması, YouTube arama yeri falan oralara bak göremezsen son olarak googlea gri ekran yaz görselleri büyüt bak belli oluyor orada. Geri dönüş yaparsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntülebu ekranda çok belli mesela bende
Kitaplık sağ üstteki resmine bas ayarlar-genel-görünümKanka dediklerini hızlıca denedim sorun göremedim fakat YouTube da yapamadım çünkü karanlık tema nerden yapılıyor bulamadım
Telefonun bildirim çubugundan karanlık modu açıp google chrome (gece modu), yeni sekme açma ekranına girin. Dikey çizgiler ortaya çıkacak. Gri tonlarda daha belirgin ekran parlaklığını düşürün düşürdükçe dahada artacak belirginleşme orta ve üzeri parlaklığa alırsanız düzeliyor. Ama çok can sıkıcı bir durum panel kalitesiz kısacası. 60 Hz alınca çizgiler hafif azalır. 120 Hz'de iyice belirginleşir. Gece orta parlaklıkta kullanmak göz ağrıtıyor bana göre önemli bir sorun.Olm sen dedikten sonra baktım benim m52de de böyle la ekran. Aşağıdan yukardan çizgi çizgi gibi aynı
Parlaklık çok düşükken görülüyormuş sanırım. Parlaklığı arttırınca kayboluyor diyordu kullananlar.Kanka dediklerini hızlıca denedim sorun göremedim fakat YouTube da yapamadım çünkü karanlık tema nerden yapılıyor bulamadım
Telefonun bildirim çubugundan karanlık modu açıp google chrome (gece modu), yeni sekme açma ekranına girin. Dikey çizgiler ortaya çıkacak. Gri tonlarda daha belirgin ekran parlaklığını düşürün düşürdükçe dahada artacak belirginleşme orta ve üzeri parlaklığa alırsanız düzeliyor. Ama çok can sıkıcı bir durum panel kalitesiz kısacası. 60 Hz alınca çizgiler hafif azalır. 120 Hz'de iyice belirginleşir. Gece orta parlaklıkta kullanmak göz ağrıtıyor bana göre önemli bir sorun.
Evet düşük parlaklıkta belli oluyor zaten panelin kusuru yüksek parlaklıkta sıkıntı yok. Aşırı önemli değil ama herkeste böyle değilse değişim veya iade isteyeceğim yani onun için soruyorum.Parlaklık çok düşükken görülüyormuş sanırım. Parlaklığı arttırınca kayboluyor diyordu kullananlar.
Herkeste böyle değil şans meselesi 10 telefonun 7'sinde mevcut durum. Ben A33 aldım ekran kusursuz. M51 kullanan arkadaşım var onda da ekran sorunsuz. M52'nin son partilerinde sorun var ilk çıktığı zaman satın alan kullanıcılarda bu tür şikayetler yok. Sanırım üretim kalitesini düşürmüşler.Evet düşük parlaklıkta belli oluyor zaten panelin kusuru yüksek parlaklıkta sıkıntı yok. Aşırı önemli değil ama herkeste böyle değilse değişim veya iade isteyeceğim yani onun için soruyorum.
Ya da bize bozuklarını yolluyorlar. Çünkü yurtdışı fiyatına bakınca M52 şuan ülkemizde 7000-8000TL ye satılan cihazlarla aynı fiyattaHerkeste böyle değil şans meselesi 10 telefonun 7'sinde mevcut durum. Ben A33 aldım ekran kusursuz. M51 kullanan arkadaşım var onda da ekran sorunsuz. M52'nin son partilerinde sorun var ilk çıktığı zaman satın alan kullanıcılarda bu tür şikayetler yok. Sanırım üretim kalitesini düşürmüşler.
Aynen öyle zaten mantıklı bir açıklaması yok o modelin bunu kastediyorum. Millet işlemciden dolayı M52 önerip duruyor. M52 ile aynı işlemciye sahip olan telefonların fiyatları belli. M52 neden çıktığı fiyat bandında kalmış, kurdan vs etkilenmemiş. Bunun tek açıklaması malzeme kalitesizliğidir.Ya da bize bozuklarını yolluyorlar. Çünkü yurtdışı fiyatına bakınca M52 şuan ülkemizde 7000-8000TL ye satılan cihazlarla aynı fiyatta![]()
Evet, soğudum valla iki cihazdan da. M52 ve A52S düşünüyordum ikisinde de başka başka saçma sorunlar var. En son işlemciyi falan boşverip Redmi Note 11 alacağımAynen öyle zaten mantıklı bir açıklaması yok o modelin bunu kastediyorum. Millet işlemciden dolayı M52 önerip duruyor. M52 ile aynı işlemciye sahip olan telefonların fiyatları belli. M52 neden çıktığı fiyat bandında kalmış, kurdan vs etkilenmemiş. Bunun tek açıklaması malzeme kalitesizliğidir.
M52 alma. 3 kez aldım birini servis onayıyla iade ettim diğer ikisini amazondan iade ettim. Kronik ekran sorunu var bana göre ekranını samsung üretmiyor ekran kalitesi berbat. Kasası ve malzemesi kalitesi dandik. Sim kart kızağı bile zor takılıyor. Kamerasından OIS olmamasına rağmen ses geliyor. A33 alabilirsen öneririm malzeme kalitesi iyi OIS var bu yüzden kamerası başarılı stereo hoparlör var ipx7 su ve toza karşı dayanıklı, android 16'ya kadarda güncelleme desteği var. Premium hissiyatı veriyor. Kasası ve malzeme kalitesi olarak M serisinin üzerinde. Onun haricinde ona bütçen yetmiyorsa 10S alabilirsin.