Neler Yeni

Samsung Galaxy S20 FE Nasıl Cihazdır?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Geç gördüm ama önceki sayfadaki arkadaşların dediklerine katılıyorum.
Donanımhaber'de S20 FE'nin Snapdragon'lusunu kullananlar var, 10 saatin üzerinde ekran süresi alıyorlar. Ama Exynos 990'lısıyla bile eğer sürekli PUBG gibi oyunlar oynanmıyorsa 3 saatten çok daha fazlası görülür. 3 saat bilgisi abartı derecede düşük geldi bana.

"4K bütçem var, oyun oynamıyorum, kamerası önemli, bataryası önemli" demişsiniz, bu kriterler sizi Samsung A52'ye yönlendiriyor. Ortalıkta dolaşan bir kasa açılması, plastik arka kapağın içine göçmesi şikayetleri var. Youtube'da 1-2 tane video var. Herkes dönüp dolaşıp o videoların linkini atıyor. Samsung Türkiye'ye soruyoruz, montaj hattımızda böyle bir hatanın olması mümkün değil diyorlar. Yine de riski en aza indirmek için en iyisi elden kontrol ederek almak veya iade konusunda sorun çıkarmayacak Amazon.com.tr gibi bir yerden almak.

O fiyat seviyesinde Redmi Note 10 Pro ve Mi 11 Lite gibi modeller de var ancak kamera ve arayüz konusunda A52'den gerideler. Exynos işlemcili cihazlara bence de bulaşmayın. Orta seviye Snapdragon işlemciler bile onlardan verimlilik ve serin çalışma anlamında daha iyidir. Kamera performansını bile aşağı çeken işlemciler. Ne alaka diyenler için lensin çektiği görüntüyü işleyen temel birim işlemcidir. Post-processing'de şimdiye kadar hep Snapdragon işlemcilerin daha başarılı olduğunu görüyoruz.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
Kullanan arkadaşım vardı. 5-6 ay kullanımdan sonra fazla ısınma yapmaya başladı. Batarya ömrü de iyi değil. Normal kullanımda 1 gün zar zor çıkıyor. Oyun oynanırsa çıkmaz. Bütçene bağlı olarak FE modelini pek önermem açıkçası.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
Ekran sorunu var ab o telefonda.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,344
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bütçeniz ne kadar? Belki daha iyisi çıkar. S20 FE zamanında çok konuşuldu lakin ekran ve kamera olarak bence çok iyi. İşlemci hakkında pek bilgim yok lakin 2000 serisi hariç exynos lara pek sıcak bakmıyolar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,344
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
4000 TL civarları. Oyunlarda gözüm yok :)

Amacına göre mi 11 lite ile a52 seçimi yapabilirsin ben mi11 alırdım lakin sizin kararınız. Mi 10T Lite' da var lakin ben çok beğenemedim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,344
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Amacına göre mi 11 lite ile a52 seçimi yapabilirsin ben mi11 alırdım lakin sizin kararınız. Mi 10T Lite' da var lakin ben çok beğenemedim.
Mi 11 Lite sıfır olarak o paranın cihazı değil gibi geliyor bana.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Mi 11 Lite sıfır olarak o paranın cihazı değil gibi geliyor bana.
3700 civarı olsa alınabilir ama bu fiyata bile alınabilitesi var. A52' de güzel telefon ama ben pek samsung sevmiyorum. Genelde sadece kamera ve ekranlı telefonlar oluyor başka bir şey yok o.O2 Tabii her modelde bu geçerli değil. Sizin işiniz kamera ile sanırım yoksa hayatta önermem bunu. X3 NFC' nin bile kamerası DXOMARK' a göre bunun ensesinde.

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
sakın ama sakınnnn exynox işlemcili modelini alma aldığım gün iade etmeye çalışdım iade almadılar tüketici hakem heyetine başvurdum olumsuz sonuç çıkdı sorunu pupg'de kasma vardı ve aşırı ısınıyordu mecburen telefonu anneme vermek zorunda kaldım kendim mecbur taksitle iphone 11 aldım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,344
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
sakın ama sakınnnn exynox işlemcili modelini alma aldığım gün iade etmeye çalışdım iade almadılar tüketici hakem heyetine başvurdum olumsuz sonuç çıkdı sorunu pupg'de kasma vardı ve aşırı ısınıyordu mecburen telefonu anneme vermek zorunda kaldım kendim mecbur taksitle iphone 11 aldım
Kimisi ise ısınmıyor diyor garip ya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,218
Üyeler
164,632
Son üye
UcanCekyat
Top Bottom