HoYeon Jung
80+ Gold
Gsmarena incelemesi var, cok iyi skor almis orada. Ama yorumlari ters yondeydi. Gerçi o Snapdragon modeli.
Gsmarena incelemesi var, cok iyi skor almis orada. Ama yorumlari ters yondeydi. Gerçi o Snapdragon modeli.
Kullanan arkadaşım vardı. 5-6 ay kullanımdan sonra fazla ısınma yapmaya başladı. Batarya ömrü de iyi değil. Normal kullanımda 1 gün zar zor çıkıyor. Oyun oynanırsa çıkmaz. Bütçene bağlı olarak FE modelini pek önermem açıkçası.Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
Ekran sorunu var ab o telefonda.Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
Eski haber o ya düzeltilmiştir çoktan.Ekran sorunu var ab o telefonda.
Samsung Galaxy S20 FE'nin ekran sorunu çözülemiyor - ShiftDelete.Net
Samsung Galaxy S20 FE dokunmatik sorunu yüzünden bir kez daha gündeme geldi. Güney Koreli firma bu problem için bir çözüm yolu daha sundu.shiftdelete.net
Düzeltmiş olabilir tabi. Galaxy A72 de bakabilirsin ab.Eski haber o ya düzeltilmiştir çoktan.
4000 TL civarları. Oyunlarda gözüm yokBütçeniz ne kadar? Belki daha iyisi çıkar
4000 TL civarları. Oyunlarda gözüm yok
Mi 11 Lite sıfır olarak o paranın cihazı değil gibi geliyor bana.Samsung SM-A525F Galaxy A52 128GB (Çift SIM) Akıllı Telefon, Mavi : Amazon.com.tr
Samsung SM-A525F Galaxy A52 128GB (Çift SIM) Akıllı Telefon, Mavi : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2023 - n11.com
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
Amacına göre mi 11 lite ile a52 seçimi yapabilirsin ben mi11 alırdım lakin sizin kararınız. Mi 10T Lite' da var lakin ben çok beğenemedim.
3700 civarı olsa alınabilir ama bu fiyata bile alınabilitesi var. A52' de güzel telefon ama ben pek samsung sevmiyorum. Genelde sadece kamera ve ekranlı telefonlar oluyor başka bir şey yok Tabii her modelde bu geçerli değil. Sizin işiniz kamera ile sanırım yoksa hayatta önermem bunu. X3 NFC' nin bile kamerası DXOMARK' a göre bunun ensesinde.Mi 11 Lite sıfır olarak o paranın cihazı değil gibi geliyor bana.
sakın ama sakınnnn exynox işlemcili modelini alma aldığım gün iade etmeye çalışdım iade almadılar tüketici hakem heyetine başvurdum olumsuz sonuç çıkdı sorunu pupg'de kasma vardı ve aşırı ısınıyordu mecburen telefonu anneme vermek zorunda kaldım kendim mecbur taksitle iphone 11 aldımDostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
Kimisi ise ısınmıyor diyor garip yasakın ama sakınnnn exynox işlemcili modelini alma aldığım gün iade etmeye çalışdım iade almadılar tüketici hakem heyetine başvurdum olumsuz sonuç çıkdı sorunu pupg'de kasma vardı ve aşırı ısınıyordu mecburen telefonu anneme vermek zorunda kaldım kendim mecbur taksitle iphone 11 aldım