- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 185000
Sıcak fırsatlara atamadıgım ıcın buraya atıyorum kusura bakmayın. Daha önce hiç böyle bir fiyata düşmediği için atmak istedim. Eğer burdan biri sıcak fırsatlara eklerse silerim
ben yaklaşık 8 ay önce almıştım 23k ya XD
Sıcak fırsatlara atamadıgım ıcın buraya atıyorum kusura bakmayın. Daha önce hiç böyle bir fiyata düşmediği için atmak istedim. Eğer burdan biri sıcak fırsatlara eklerse silerim
Güzel fiyat tercih edilir.
Bu eleman bile mağazayı hacklemiş olabilir 3 mesajı var güvenmeyin
ben de bu yorumu yazmaya geldim baktım başkası yazmış zatenMağaza hacklenmiş muhtemelen. Biraz bakarsanız sayfasında kendi markaları olan havlu falan satıyorlar
Haha hocam yani mağaza güvenilir mi güvenilmez mi onu bilmiyorum ama hepsiburada sonuçta en fazla iade eder alan kişi. 3 mesajım olmasından benim mağazayı hacklemiş olmamı çıkarmanız komik amaAlmayın
Bu eleman bile mağazayı hacklemiş olabilir 3 mesajı var güvenmeyin
s24fe arayışı içindeyim mağazadaki s24fe fiyatı çok cazip ama güvenilir değil
Kadın girişimci mağazasıymış alıp kullandıkları telefonu 2. el olarak satıyorlar kendi mağazalarını kullanarak veya hesap hacklendi çakma ürünü piyasa altına kakalamaya çalışıyorlar nasıl olsa ceza yemezlers24fe arayışı içindeyim mağazadaki s24fe fiyatı çok cazip ama güvenilir değil![]()
neden ceza yemezler sonuçta bu bir ihlalKadın girişimci mağazasıymış alıp kullandıkları telefonu 2. el olarak satıyorlar kendi mağazalarını kullanarak veya hesap hacklendi çakma ürünü piyasa altına kakalamaya çalışıyorlar nasıl olsa ceza yemezler
Kim düşecek peşineneden ceza yemezler sonuçta bu bir ihlal