Samsung Galaxy s24 FE vs Honor 200 pro

hikmet64

80+
Reaksiyon skoru
5
25-30k civarında telefon almayı düşünüyorum çok fazla oyun oynamam arada pubg mobile ve clash royale onlarıda çok oynamam.
Bu fiyat bandında genelde bu iki telefonu gördüm fakat pek bi bilgim yok telefonlar hakkında, yıllardır xiaomi kullanıyordum bu yüzden de Xiaomi 13T pro almayı düşündüm fakat sıkıntılı dediler yazılım vesaire o yüzden xiaomiden vazgeçtim gibi.
önerilere açığım.

S24 FE varken gidipte honormuş xiaomiymiş vivoymuş bunlara bakıyorsan Allah akıl fikir versin direkt yapışman gerekiyor. Ön kamerası 30 FPS olan telefon mu alacaksın 30 bin lira verip kanka? 5 bin lira fazla verip işlemcisi daha kötü olan telefon mu alacaksın? 2 yıl içerisinde bataryasının ömrü biten telefon mu alacaksın? Honor denen şeyi düşünme bile

S24 FE varken gidipte honormuş xiaomiymiş vivoymuş bunlara bakıyorsan Allah akıl fikir versin direkt yapışman gerekiyor. Ön kamerası 30 FPS olan telefon mu alacaksın 30 bin lira verip kanka? 5 bin lira fazla verip işlemcisi daha kötü olan telefon mu alacaksın? 2 yıl içerisinde bataryasının ömrü biten telefon mu alacaksın? Honor denen şeyi düşünme bile
aynen 4 saatte şarj olan telefon varken niye 1,5 katı pil kapasiteye sahip telefonu alıp 1 saatte şarj etmek varken ugrassınki çok haklısın

Honor 400 Pro, birkaç gün önce 34k fiyata düştü, ileride belki daha da düşebilir. 30k baremine gelirse 400 Pro iyi seçenek olur. Şu an için S24 FE iyidir.

25-30k civarında telefon almayı düşünüyorum çok fazla oyun oynamam arada pubg mobile ve clash royale onlarıda çok oynamam.
Bu fiyat bandında genelde bu iki telefonu gördüm fakat pek bi bilgim yok telefonlar hakkında, yıllardır xiaomi kullanıyordum bu yüzden de Xiaomi 13T pro almayı düşündüm fakat sıkıntılı dediler yazılım vesaire o yüzden xiaomiden vazgeçtim gibi.
önerilere açığım.

Eğer nakit alacaksan yd mi14 ultra alıp server kaydı yapar her konuda muhteşem cihaz

yani sence bu fiyat bandına şuan alınabilcek en iyi telefon s24 fe mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer nakit alacaksan yd mi14 ultra alıp server kaydı yapar her konuda muhteşem cihaz
kral o konular hakkında hiç bir fikrim yok

yani sence bu fiyat bandına şuan alınabilcek en iyi telefon s24 fe mi ?

kral o konular hakkında hiç bir fikrim yok
evet s24 fe harici bu fiyat bandında mantıklı tercih bence yok. tabii ihtiyaçlara ve amaçlara göre değişir ancak genel kullanımda s24 fe'nin üstüne telefon yok. alıpta pişman olacağın bir telefon asla değil. s serisi bir samsung cihaz alıyorsun.

La adam sormuş, ne bu sinir?

S24 FE

Geri