Casthrow
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Evetsatıcı amazonmuydu
Evetsatıcı amazonmuydu
İptal gelme ihtimali yüksek, gelmezse bile muhtemelen güzel bir reklam çalışması olmuş olacak ki bence bunun için yaptılar özellikle bu gece prime üyesi olanların sayısı hayli fazla. Benim de uzun bir sürenin ardından şansım yaver gitti tam baktığım esnada karşıma çıktı 1-2 haftadır fiyatları kontrol ediyordum bu telefon için gerek sahibinden gerek sıfır fiyatlarını, umarım iptal olmaz.Satıcı amazon olsa bile güvenmeyeceğim fiyatlar var, madem bu fiyata satılabiliyordu o zaman bizi şuan iyi kazıklıyorlar.
Hayırlı olsun, S25 Ultra siparişim kargoya verildi. Almamış olsaydım, S25 modelini de kaçırmazdım.Ben de alabildim bu fiyattan hocam. Anlık karşıma çıktı aldım indirimlerin ilk dakikalarında hemen kaptım sonradan stoklar tükendi. Umarım iptal olmaz.
S25 Ultra 53.249 a iPhone 16 Pro Max da 77'lere gelmiş çok kısa süreliğine.S25 128 gb fiyati normalde ne ki
Ultra icin iyi fiyat ama basliga bakarsak 1 2k bi indirim olmus max hala da devam ediyo dün gece basligi gorup baktim ama ultra vs bakmamistim gorsem cokebilirdim s24 fe kuklanıyorum 3 aylik cihaz satar geçerdimS25 Ultra 53.249 a iPhone 16 Pro Max da 77'lere gelmiş çok kısa süreliğine.
Size de hayırlı olsun hocam benim s25u da kargoya verildi beklemedeyiz bakalım. S25 indirimini de gece görmüştüm aynı şekilde zaten s25u aldığım için almadım ama alınabiliyordu sanki bir anlık öylesine bakarken görmüştüm o da güzel bir indirim aldı. Amazon coşturdu bu gece.Hayırlı olsun, S25 Ultra siparişim kargoya verildi. Almamış olsaydım, S25 modelini de kaçırmazdım.