No_commentary
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Telefonun içindeki bilgiler değerli olabilir.hocam sorunu tam anlamadım fakat s3 ile ne yapacaksınız merak etiiğimden sorunyorum
anladım hocamTelefonun içindeki bilgiler değerli olabilir.
hocam sorunu tam anlamadım fakat s3 ile ne yapacaksınız merak etiiğimden sorunyorum
Evet içinde önemli dosyalar vardı.Telefonun içindeki bilgiler değerli olabilir.
bilgisayara bağlayıp dosyaları kurtarmayı denedinizmi hocam ?Evet içinde önemli dosyalar vardı.
Evet hocam denedim ama işe yaramadı maalesef kies telefonu görene kadar telefon kendini yeniden başlatıyor.bilgisayara bağlayıp dosyaları kurtarmayı denedinizmi hocam ?
anladım hocam çözümü bilemiyorum ilke kez gördüm sorunu root menüsüne girmeyi denediniz mi ?Evet hocam denedim ama işe yaramadı maalesef kies telefonu görene kadar telefon kendini yeniden başlatıyor.
Denedim hiçbir şekilde olmuyor aslında odin3 ile root atılabiliyor ama işlem tamamlana kadar telefon kendisini yeniden başlatıyoranladım hocam çözümü bilemiyorum ilke kez gördüm sorunu root menüsüne girmeyi denediniz mi ?
o zaman bilemiyorum hocamDenedim hiçbir şekilde olmuyor aslında odin3 ile root atılabiliyor ama işlem tamamlana kadar telefon kendisini yeniden başlatıyor